cum stiu daca IL iubesc pe Dumnezeu?
De ce nu te intrebi:Oare eu iubesc pe Dumnezeu?Hai sa vedem ii respect poruncile?Cum ma apropiu eu de El?Cand ii fac loc in sufletul meu?Ma spovedesc si ma impartasesc si pentru faptul ca vreau sa-i fac loc cat mai mare in sufletul meu?Ma rog LUI?IL caut in casa LUI?IL vad in fiecare faptura din jurul meu si ii respect pe toti pentru ca sunt creatia Lui?In fine sunt intrebari pe care mi le-am pus eu,poti sa incerci sa raspunzi si tu la ele,pentru tine si ai sa vezi ca raspunsul este Da!Ne iubeste pe toti chiar daca nu suntem vrednici de iubirea LUi,ne iubeste neconditionat,chiar daca noi nu prea cunoastem aceasta notiune,chiar cand nu-L cautam si nu ne gandim la EL si nu ne rugam LUI.Iarta-ma pentru ton,cu mine am fost asa aspra,pentru ca si eu mi-am pus aceasta intrebare cu cativa ani in urma,iar acum imi amintesc cu amar ca am fost in stare sa gandesc asa.Eu care asteptam pe Dumnezeu,dar nu faceam nimic decat sa astept un semn,o minune.Iar BUNUL DUMNEZEU ma inconjura cu ele,dar eu nu puteam sa vad.Nu aveam loc in sufletul meu decat pentru pacate,nu-I facusem loc LUI cu o sincera spovedanie,in schimb ma intrebam:Oare ma iubeste Dumnezeu?Acum pot sa spun doar cat de mult IL iubesc eu,pot sa spun ca stiu sigur ca ma iubeste si nu de cand m-am apropiat eu de EL,ci dintotdeauna,cu toate ca nici n-am fost si nici nu sunt vrednica de iubirea LUI.Doamne ajuta!