View Single Post
Vechi 01.10.2009, 00:42:13
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
ei bine domnul meu, textele scripturistice sunt discutabile
Ciudată logică mai aveți... Atâtea versete clare sunt discutabile, iar faptul că nu există un singur text biblic în favoarea păzirii duminicii nu e clarificat încă pentru dvs.

Citat:
din nici unul nu reiese clar ca apostolii au pazit sambata la fel ca iudeii
Așa zic și eu! Reiese în schimb că apostolii au păzit sâmbăta ca creștinii.

Citat:
din cele mai multe, ne dam seama ca apostolii se adunau pt vestire sambata, nu pt ca tine sambata, pt ca ei nu vesteau legea ci harul , Evanghelia, ci pt ca sambata se adunau evreii la sinagoga, in rest era mai greu sa strangi multi oameni la un loc
Argumentul cade, aveți Fapte 16,13. Sâmbăta s-au strâns și în natură, iar acolo aveau loc și mai mult. Plus versetele care vorbesc despre neamuri și unul despre greci care păzeau sâmbăta. N-ați citit cu atenție versetele, v-ați grăbit să-mi răspundeți doar de dragul contrazicerii.

Citat:
mie mi s-ar parea ciudat si iresponsabil un Dumnezeu care ar lasa in intuneric atatea secole milioane de crestini care nu au stiut pazi sambata
Alt argument ciudat... Un Dumnezeu iresponsabil? Adică Dumnezeu e responsabil că există milioane de creștini mincinoși, hoți, curvari, etc.? Și fiți liniștit, Dumnezeu a avut in fiecare secol creștini păzitori ai sabatului, nu au inventat adventiștii coada la prună!