Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 12.02.2007, 18:01:04
sabina sabina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel
Sabina, de ce ma contrazici mereu, daca la Sibiu a fost reanoita chemarea pe care a facut-o par Trifa, apoi aia a fost, cum imi spui tu ca mint, ori ai fost tu acolo sa spionezi Ostasii, ca apoi sa te poti bate cu pumnul in piept ca doar tu sti sa respecti ortodoxia, de iubirea aproapelui ai auzit? Nu-mi dau seama cata ura ai fata de OD, sa nu-mi spui ca-i doar o critica, e ura evidenta, te dreanjaza acesti oameni, aceasta lucrare sfanta, vrei o ortodoxie formala nu traita, apropo, cand OD se intalneste dupa Sf Liturghie spre a slavi numele lui Dumnezeu, tu ce faci in acest timp?
Te contrazic mereu pentru ca minti de ingheata apele, acuma ca o faci intentionat sau din pur fanatism e un cu totul alt aspect.
Si daca ai avea ceva ratiune in capul ala plin de fanatism, ai remarca ca vorbesc plina de respect cand ma refer la par Trifa si la visul dansului, care din pacate a ramas doar un vis. Un vis Sfant, murdarit de oameni eretici!
Si da! ma deranjeaza masa de derbedei, prefacuti si ipocriti care acuma isi dau titulatura de membri OD.
Iubirea aproapelui nu exclude apararea Biserici de acesti oamenii. Cei care calca in picioare Biserica, ca unii din membri OD, nu merita respectul meu, ci doar un total dispret din partea mea. Pe asa zisul forum oficial OD sunt destule exemple de asemenea oameni : http://www.oasteadomnului.ro/forum/ .
Asta pentru cei care nu au timp sa ieie contact direct cu membri OD.
Eu am luat si am vazut mai rar si oamenii care urmeaza invataturile Biserici ortodoxe. Exista si asa ceva, nu am spus ca nu exsita si buni credinciosi, cam putin, insa exista. Si am tot respectul pentru ei, si lupta lor grea in a readuce OD pe fagasul Biserici Romane.
Au oare o sansa? Momentan, eu as zice ca nu..

Exemplu bun de ipocrizie si prefacatorie sunt aceste cuvinte ale tale : "cand OD se intalneste dupa Sf Liturghie spre a slavi numele lui Dumnezeu, tu ce faci in acest timp? "

Bine mai, domnule danyel, oamenii se duc la Sf Liturghie pentru a slavi numele lui Dumnezeu, sau ,dupa cu vrea sa rezulte din fraza dv., se duc ca sa arate celorlati cat de buni credinciosi sunt ei???
Fraza asta insemna ipocrizie si prefacatorie, a te duce la Biserica pentru a arata si te lauda cat de buni "credinciosi suntem".
Eu va zic ciocul mic, si mai putina mandrie si aroganta. Multi se duc la Biserica, insa se duc cu inima curata si plina de credinta TOTI??
Eu ma duc pentru mantuirea mea, pentru a arata iubirea mea fata de Biserica si Dumnezeu, iar daca in timpul meu dupa ma rog la EL, e treaba mea, si nu folosesc acest lucru, ca sa dovedesc altora cat de mare credinciosa sunt!!.
Oricum smerenie nu e acasa in randul membrilor OD.
Pacat ca fanatismul nu e o boala, ca altfel vas trimite la un psihatru sa va vindece, ca irational mai sunteti.

Reply With Quote