Subiect: Tendinta
View Single Post
Vechi 01.10.2009, 09:30:36
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Topcat, ti-am spus eu ca tu esti pe pozitia lui Socrate, te crezi mai destept tocmai fiindca stii ca nu stii nimic, iar ceilalti fiindca nu stiu ca nu stiu nimic :). Sau oi fi ca Diogene, care se tot plimba cu butoiul dupa el in cautarea unui om? Sa nu te superi, ia aceste comparatii ca pe o gluma, tocmai pentru ca am simtit in acest mesaj un ton foarte plictisit, gen lasa-ma odata in pace cu prostiile astea in care nu cred! si am vrut sa te inveselesc putin. ma ierti ca te-am suparat.
Cum sa ma superi :)
Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Cum spui tu ca omul a fost creat prost?! Tocmai tu... Omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, dar se vede treaba ca sub influenta pacatului, ajunge animal, maimuta, daca vrei... Dumnezeu nu iti cere decat atat de putin si iti ofera tot, insa nu e un imens papagal rosu, ca sa il vada toti! asta e frumusetea vietii, de a-l cauta si de a-l descoperi pe Dumnezeu! cauta, cauta!!! si ma ierti ca nu am raspuns cum ai fi vrut. sunt si oameni care ti-ar putea raspunde la orice intrebare, dar nu cred ca se afla pe acest forum, tu cauta-i, daca vrei! Inchei si eu ca Metanoia, fii binecuvantat!
Si cine a inventat pacatul? Omul perfect, cumva?
Eu vad frumusetea vietii intr-un cu totul alt fel. De ce trebuie sa imi propun sa il caut pe Dzeu, cind eu fac aceleasi lucruri, fara aceasta ipoteza inutila si redundanta?
Reply With Quote