View Single Post
Vechi 01.10.2009, 11:29:06
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flegmatic Vezi mesajul
E clar ca individul de care ea vorbeste inspira un aer de indiferenta superioara, astfel observam ca au trecut cativa ani si nu a curtat-o. Femeile sunt atrase de indiferenta asta pentru ca o simt ca "putere si independenta masculina". A mai spus ca a mai avut alti pretendenti care insa nu au inspirat-o la fel ca primul.

Parca am vazut ca spunea cineva ca e "manipulare" insa e doar atractia femeilor catre putere. Nu o face constient omul acela.
Extraordinar. Eu cred ca scriam 3 pagini ca sa spun acelasi lucru. Te-as angaja pe post de "exprimator de ganduri", daca este vreo meserie din asta.

On-topic:
fratilor si surorilor! Orice se rezolva de la Dumnezeu (nu de la sine). Solutia problemei (sau problemelor care or fi ele) sta in putina smerenie, sfiala si teama crestina, si iubire de frati (care se va rasfrange apoi asupra ta). Intelepciunea lui Dumnezeu are 2 capete: unul este frica, ca prin frica te aproprii de El; frica te imblanzeste, si intelepciunea se incheie cu dragostea fata de El. Sa te ajute Dumnezeu!

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!

Last edited by moshu; 01.10.2009 at 11:31:23.
Reply With Quote