View Single Post
Vechi 01.10.2009, 13:10:14
Simona-Marilena's Avatar
Simona-Marilena Simona-Marilena is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2009
Locație: Ilfov
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Simona, stiu exact se simti. Ai un gol in suflet, te-ai saturat sa nu-l poti uita, te-ai saturat sa nu te iubeasca si nu poti face absolut nimic sa-l scoti de acolo. Asa-i? Of, stiu cat doare...dar uite: eu am avut o relatie in care aman2 am gresit. El vroia de la mine sex. S-a dus la alta pentru ca eu nu i-am oferit. Relatia a fost foarte lunga. Am crezut atunci ca nimic nu ne mai poate despartii...dar, nu era asa. Relatia asta ma tragea in jos, imi intuneca gandirea, ma obosea. :) Si l-am iubit foarte mult.. tin minte ca am plans primele 2-3 zile foarte foarte mult..Dar Simona sa nu uiti ceva. Cand plangi, cand ti-e greu, nu esti singura. Dumnezeu este cu tine in fiecare moment, e langa tine, e in sufletul tau, e peste tot imprejurul tau...plange cand plangi si tu, te iubeste chiar daca tu nu-L vezi! E mereu cu tine! Sunt atatea lucruri frumoase...esti libera...nu esti legata de el...iesi afara, priveste spre cer, miroase orice floare, joaca-te cu cei mici...gandeste-te ca altii nu vad, nu pot merge, considera-te norocoasa ca le poti face si lasa depresia asta in urma..Altii nu stiu cum e sa iubeasca, tu stii! :) Considera-te norocoasa ca ai iubit din suflet, si incepe o noua viata! :) Iubeste tot ce a creeat Dumnezeu, iubeste tot ce-i frumos ( albina, floare, coapc, apus de soare, adiere de vant, zambet larg de copil, stragere calda de mana...) Daca o sa stai asa, ziilnic in aceeasi rutina, suferind, gandindu-te la el devii sclava propriilor tale depresii...te vor conduce ele, nu te vor lasa sa zambesti, nu te vor lasa sa te bucuri de ceea ce trebuie... :)

Sa fi iubita, sa ai parte de liniste sufleteasca si sa dea Domnul sa treci peste aceasta problema! Doamne-ajuta!
Reply With Quote