View Single Post
Vechi 01.10.2009, 14:51:30
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit pt. Om Bun

Nu ma deranjeaza mesajul ,limbajul si aluziile folosite. Se incadreaza intro limita...larga a normalului .Ma surprinde insa ca desi ai inceput bine incet,incet ai dus-o unde este afinitatea ta si nu pacatul pus in discutie anterior . Ma rog, asta este alegerea ta . Ai sa vezi ca dupa ce vei avea dublul virstei de acum prioritatile vietuirii crestine ti se vor schimba desi acum esti mult duios ancorat in acesta. Nu ar strica ,apropos de recomandarea ta de centru si de final,sa recitesti povestea sf. Gigore cel mare si staruinta sa pt. mintuirea imparatului Traian N.si cele ce decurg de aici . Da, avem o datorie fata de repausati dar sa nu uitam ca nu asta este f. important pt. viata noastra proprie ci in primul rind propria mintuire. Cei care au repausat au avut la rindul lor timpul de mintuire cit o viata a fiecaruia ,daca nu au folosit-o cum trebuie sa nu crezi ca-i mintuiesti dumneata cu pomelnicele,a, ca-i poti usura,asta este altceva ! Pt. mintuirea lor au contat faptele lor; nimeni nu se mintuieste impotriva vointei sale ,adica daca nu au voit expres ! Ai fost tu mai sensibil la aceasta invatatura cind ai auzit-o prima data,mai melancolic, si de aceea a prins asa bine la tine,dar sa sti ca mai sunt inca multe altele si mai importante !
Chiar daca te gasesti vinovat de aceste postari ale tale,cum ca ai monopoliza topicul, eu socotesc ca se discuta acelasi pacat : al desfrinarii savirsit si in alte conditii. Ma rog, este parerea ta!
In rest mie imi palci, nu mai comentez alte ,,derapaje" deoarece am inteles ca este de prisos. Bun , sa fi binecuvintat ! si pomeneste-ma si pe mine pacatosul la rugaciunile tale...dar la vii !
Reply With Quote