Citat:
În prealabil postat de vsovi
exista totushi cateva exceptzii Mari care par ca intaresc regula, dar cred ca superioritatea asta a barbatului e un vis viclean al vicleanului pismash... ce il infatueaza prin flatoatzii pe barbat oridecate ori incepe sa-shi dea fumuri de la tzigara sau cafea ca o auto-barfansn... deci e un vis cu ochii deschishi al barbatului cu oqqqlhul mereu mishcat de demoni, de sclavi dupa locurile decoltate... unde te uitzi cu cat eshti mai batran shi devi tot mai dependent, mai robit, caci itzi adauga neputintza trupeasca spor doar la oq shi la inchipuire, la vis, ca zici ca shi asha nu mai potzi sa o... "stapaneshti"... pe fiara... cu ghiare shi copite.
|
Bineinteles ca mai sunt si diferente, eu vorbeam in general. Dar mi se pare o nesimtire crasa sa vina doua trei muierusti si sa spuna ca biblia e demodata, ca de ce sa se imbrace in fusta lunga si sa poarte batic, ca de ce sa taca cand exista egalitate intre sexe, ca trebuie sa credem in vise s.a.m.d. Astea sunt niste idei total contrare dogmei ortodoxe si eu n-am de gand sa dau apa la moara unor papitoaice care s-au trezit prooroci peste noapte. Nu le convine ortodoxia sa se duca pe un forum de 'paranormali', numai sa ne lase ortodoxia in pace!