Citat:
În prealabil postat de icamilin
Stau si nu-mi vine sa cred ochilor. Acum cateva clipe am primit pe mail acest mesaj de la fata fiicei lui Nutzi.
Urmaresc cu interes toate evenimentele legate de cei sase copilasin dar daca bine ati observat nu am mai intervenit cu nici un mesaj. Ceea ce am avut de spus, am spus aici pe forum, in public, nu pe mesaje private cum au facut alti colegi de-ai nostri, iar mesajele nu sant absolut deloc "Ortodoxe".
Iata mesajul Cristinei:
Junior Member
Data înregistrării: 15.02.2009
rusineeeeeeeeee
fff frumos!!!bv.crestin ortodox.puteti face orice ...mama nu are nimic de ascuns.asa ca...
Pentru mine e FARA CUVINTE!
Ce parere aveti voi???
|
Când spune rușine , nu mi se pare ceva ieșit din comun și nici de condamnat până la urmă ! Un copil ce își iubește mama cu adevărat . Un copil rănit ! Un copil ce nu trebuie judecat la supărare ! Suntem neputincioși cu toții, și toti suntem cu păcate mai mari sau mai mici , dar suntem păcătoși . Nici cel ce rănește și nici cel ce se simte rănit nu-i mai vrednic într un fel sau altul , pentru că în ambele situații , mândria e vinovată. Dacă eu te "rănesc" pe tine ( cu motiv sau fără motiv , nu contează ) și tu te simti lezată, uluită, și te revolți într un fel sau altul, te faci la fel de vinovată ca primul . Aici nu fac referire directă la tine, ci mă adresez la modul general, incluzându-mă și pe mine , pe tot Omul ! Cine-i mai vinovat până la urmă ? Cel ce rănește sau cel ce se revoltă și se simte atins, lezat, șifonat sau mai știu eu cum ? Toți suntem sora mea dragă o apă și un pământ ! O voi repeta la infinit pe acest forum și ori unde aș fi . O spun răspicat și acasă și la servici , peste tot, chiar de-mi atrag antipatia, antipatie și ea născută la rându-i din trufia și mândria noastră. Doamne ajută ! +