View Single Post
Vechi 02.10.2009, 00:47:52
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
In iubire nu iesi ca la cumparaturi, unde iti spui: nu pot sa cumpara asta pentru ca nu am decat suma X. Eu nu mi-am luat sotia din motive de bani, statut... ci pentru ca din momentul in care ne-am intalnit, inima mea a inceput sa bata pentru ea si invers. Asa ca din experienta mea, trebuie sa spun ca acesta trebuie sa fie omul cu care trebuie sa te casatoresti: cel care iti daruieste inima.
Ai fost sa zicem "mai norocos" probabil in cazul asta...dar nu toti oamenii isi intalnesc din prima " Alesul/a". Cred ca primul baiat care " mi-a daruit inima" a fost un fost coleg liceu, insa nu eu nu l-am putut privi niciodata decat ca pe un bun amic cu care ma intelegeam si atat. Dupa acest " dar" au mai urmat multe altele, insa in cazul meu a durat ceva pana ce am simtit ca am cui sa imi ofer inima...si ma felicit pentru acest lucru.

Cu fiecare relatie si baiat intalnit in viata mea am avut ceva nou de invatat, m-am definit ca persoana si iubirea mea a aparut atunci cand eram pregatita sa o simt.
Reply With Quote