Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009
Acum am inteles si acesta este ultimul meu mesaj pt. tine deoarece imi este clar ce doctrina imbraci.
Mai frate, tu crezi ca noi aici pe pamint ne jucam de-a pititea si ultimul scapa turma sau ca traim cit traim si ultimul care placa stinge lumina ? Aici pe pamint au existat de 2000 de ani de toate, si circiumi, si teatre, si supermagazine si circ si...biserici .Pai cine te-a impiedicat sa intri in toate si in biserici nu , cum ai stiut sa bei sa maninci, sa dormi, sa mergi la scoala,sa te insori s.a.m.d.nu ai vrut sa sti si de biserica. Pai daca nu ,nu ,sa fi sanatos !
Deci frate ,roaga-te si pe mai departe dupa invatatura ta si ma iarta pe mine pacatosul !
|
Marturisesc ca dupa ce am citit mesajele, am luat o pauza pentru a nu fi tentat sa raspund sub influenta tulburarii de moment.
M-am adresat pana acum ca UNUI si nu UNEI "Zaharia". Daca-i vorba de o doamna, trebuie sa-mi revizuiesc oarecum ideile pentru ca in general am intelegere mai mare fata de partea feminina, daca asta nu ajunge sa fie speculata!
Se pare ca "te joci" cu pareri mult prea serioase. Poate n-ar insemna mare lucru daca nu ti s-ar aduce osanale: "Vai, ce inspiratie divina!... Cum de ti-a venit ideea?"... Tuturor ne place gadilatul amorului propriu, dar la tine este un pic cronicizat. Cine indrazneste sa nu fie de acord cu parerea ta, si-a ratat mantuirea, este pacatos el si duhovnicul lui. Tu STII asta. Eu ma indoiesc de foarte multe si de aceea nu-mi permit sa judec si sa dau cu barda!
Citat:
Eu nu sunt adeptul doctrinelor umanisto-esoterice ci marturisitor al lui Hristos,nemodificat, neumanizat, neecumenizat ,s.a.m.d. ! Clar si nimic mai mult !
|
NU pune in seama mea pareri preconcepute. Nu ai acest drept. Vorbeste in numele tau; "Clar si nimic mai mult!!!"
ghemis
Se pare ca sunt multe neintelegeri la mijloc. Am scris mai pe larg pe un alt topic si n-as vrea sa repet aceleasi lucruri. Cat despre faptul ca am gresit indepartandu-ma de familie pentru un timp, vad aceeasi tendinta de a judeca ceea ce doar Dumnezeu are dreptul s-o faca. El este cel care "ne trimite" si sunt convins ca stie si de ce. Trebuie sa trecem in viata prin multe, sa suferim, sa invatam (si sa oferim poate) lectii si invataminte. Ceea ce am gresit eu, tu, X, Y cu multi ani in urma NU POATE FI JUDECAT DE NOI. Asta ma tot chinui eu sa spun oricui si parca vorbesc in chineza!!! Ceea ce trebuie sa facem este doar atat: sa ne rugam. Habar nu avem ce inseamna asta! Ar trebui sa va amintiti care a fost prima minune savarsita de Mantuitor si abia atunci veti intelege ca orice poti schimba daca te rogi si crezi!