Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos
Nu ma contrazic pe mine, ci pe Isus Cristos si pe Sfintii Sai.
"Mama mea și frații mei sunt cei care ascultă cuvântul lui Dumnezeu și îl împlinesc." (Isus Cristos in Luca 8:19). Tot asa si eu spun ca fratii mei sint ortodocsii.
|
Tu nu te contrazici pe tine ci pe Iisus Hristos si pe Sfintii Sai? Stiu, dar de ce e asta argument in favoarea ta?
Se scrie corect Iisus Hristos cu H nu C. Vine din greaca unde a fost prima data tradusa Biblia din aramaica. Se numea Septuaginta. Vei vedea pe toate icoanele acele litere IC XP pentru Iisus Hristos. H nostru in greaca este litera X. In engleza se scrie Jesus Christ cu CH. Mai nou au venit unii si au spus ca daca spui ca esti CRestin atunci trebuie sa se scrie CRistos. Este total aiurea dupa parerea mea. Pentru demonstratie citeste-ti propria semnatura. Secole peste secole s-a scris Hristos si acum ne-am gasit noi destepti sa schimbam...
P.S. Evident ca nu te mantuiesti doar daca scrii corect ci mai ales daca urmezi!
Last edited by sergiu; 02.10.2009 at 14:00:45.
|