Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Antonia,
Cipurile DEJA exista in carduri
TOTUL DEJA se stie despre tine si NU te deranjeaza, ca doar nu vrei sa renunti la salariu numai pentru ca il primesti sub forma de cec sau depuneree directa in banca deci cu ce altceva te mai poate in-durera?
Ce argumente LOGICE ii poti aduce presedintelui
Pe plan Duhovnicesc,...hai sa fim seriosi. Poate nu ai observat dar credinciosii fac parte dintr-un club separat. Politicienii nu au treaba cu Biserica si Apocalipsa, unii dintre ei doar se prefac cu maiestrie
|
Domnule Andrei,faptul ca eu exist si ca am o identitate care este recunoscuta printr-un act,faptul ca eu ma aflu inscris intr-o baza de date(si asta chiar de la nastere),ca ma stie oficialitatile statului ca exist,stie si unde locuiesc,poate si ce meserie am,nu este o problema care ingradeste libertatea mea fizica si religioasa.Problema acestui cip a fost indelung dezbatuta,s-au aratat efectele negative care le poate avea asupra librtatii omului.Una este cand stie de mine ca exist,si alta este cand ma poate manipula,ma poate dirija,ma poate inrobi.Acestea sunt caracteristicile microcipului.Noua ni se prezinta partea buna a lucrurilor,ca ne este de folos,ca se deruleaza toate tranzactiile comerciale mai rapid si mai eficient.Pentru marfuri sunt deacord si eu.Dar pentru mine,nu.Intelepciunea de a anticipa lucrurile,de a prevedea ceea ce ne rezerva viitorul tot de la Dumnezeu este.Si apoi am fost preveniti de Dumnezeu in privinta pecetii. Bine a spus cineva de pe forum,ca multi inselati astepta sa vina antihristul cu armata de draci ca sa inrobeasca lumea!Cat despre credinta politicienilor si a presedintelui nu am o parere personala,Dumnezeu cunoaste mai bine inimile fiacaruia dintre noi,dar acesta initiativa de a scrie presedintelui este f.buna acum in pragul alegerilor,este o oportunitate pentru presedinte de a aduna voturi,este o oportunitate si pentru noi de a obtine referendumul.Deci trebuie sa profitam de ocazie.Dumnezeu sa ne ajute pe toti!