View Single Post
Vechi 02.10.2009, 14:32:56
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Pai si tu ce crezi? Ca ne-au facut niste extraterestrii? Si extraterestrii astia de unde au aparut?
La fel de bine poti reformula ce ai spus punand in loc de "extraterestri" "D-zeu"
Citat:
Mi se pare ciudat sa crezi in parerea unui balbait,
Vai dar ce atac la persoana ai comis!!! Sigur tu nu ai niciun defect? Ca poate asa demonstram ca tot crestinismul e fals. Doar e sustinut de tine si tu nu esti perfecta!!! Sper ca ai inteles.

Citat:
ma asteptam la mai mult din partea unui om de stiinta...
Oricate defecte ar avea Dawkins apreciez faptul ca recunoaste cu toata sinceritatea cand nu stie un anumit lucru. La credinciosi, in schimb, raspunsul este invariabil acelasi "Asa l-a facut D-zeu". O cunoastere aparenta care de fapt nu explica nimic. Ba mai mult, cu cat stiinta progreseaza, acea "cunoastere" religioasa devine subiect de ironii cand este sustinuta de unii care insista sa-si salveze zeii.
Eu cel putin, de la oamenii de stiinta, ma astept la onestitate si nu la credulitate, deci ceea ce a facut Dawkins este de laudat si nicidecum de criticat. Crestinii in schimb fac exact pe dos. Mint in legatura cu evolutia (nu stiu daca voit sau nu, dar mint) si accepta existenta unui zeu doar pentru ca fac apel la ignoranta. Acum poate intelegi de ce prefer oamenii de stiinta preotilor.
Reply With Quote