ne oferim sprijinul
buna ziua tuturor,
asa cum a mentionat doamna Dorina, impreuna cu sotul meu am cunoscut familia care lupta sa supravietuiasca si pe cateva dintre persoanele care ii sprijina. am ramas impresionati de devotamentul tatalui depasit de situatie, de unitatea copiilor care au luat viata in maini fara sa stie ce e o mama, dar si de efortul gigant depus pentru intrajutorarea lor. sunt multe de spus, importante raman fotografiile postate, dar si mai important e ca vine deja iarna.
familia care se lupta sa ramana unita,se citesc pe chipul fiecarui copil dorinta lor de a ramane impreuna si lupta lor sa se faca intelesi ca nu mai pot si chipurile deznadajduite ale doamnelor implicate,depasite de situatie, au motivat decizia noastra, a doua asociatii umanitare, mentionez ambele ortodoxe, una chiar patronata de un parinte, de a colabora pentru a finaliza acest caz in mod rapid si transparent. din acest motiv, am nevoie de informatii concrete din partea celor care au luat contact direct cu acest caz pentru a putea demara actiunile portivite. imi puteti trimite mesaje private si vom avea contact direct pentru buna desfasurare a lucrurilor.
|