View Single Post
Vechi 03.10.2009, 10:49:35
nutzy
Guest

Implicit doamne-ajuta!!

din cauza ca nu am mai putut intra pe net,va anunt ca joi am inchis conturile si cine va vrea sa mai faca donatii pentru aceasta famile poate contacta Protoeria Tg. Bujor,str.Gheorghe Buzoianu nr.7 sau Primaria Tg.Bujor.Dl.Balcan Fanel,le multumeste tuturor celor care au contribuit pana acum cu bani,bunuri si alimente.Astazi se bucura alaturi de cei sase copii de imbunatarile facute casei(din pacate mai e nevoie si de alte imbunatatiri la aceasta casa)de lucrurile si hainele primite.Acoperisul inlocuit in totalitate,wc-ul facut,dusumeaua din cele trei camere,linoleu,covoare,dulap de bucatarie cu vase,farfurii,tacamuri ,cani,pahare ,cratite si alte obiecte de uz casnic ,aragaz cu butelie,articole de imbracaminte si incaltaminte ,jucarii si cele doua sobe incepute ce se vor termina saptamana viitoare au adus schimbarea in aceasta casa.La inceputul acestui an ,cand am cunoscut mai indeaproape aceasta familie,le-am vizitat casa in care traiau.Acum, aceasta casa nu mai arata ca atunci,...copiii speriati de atunci sunt prietenosi (daca ii cunosti cu adevarat)merg la biserica ,la scoala si la gradinita.Aceasta familie care a fost judecata dupa aparente ,nu e nici pe departe la fel cu realitatea.Nu de putine ori am intampinat greutati si reprosuri ,incoltind-mi gandul de a renunta.Si asta numai si numai ca lumea judeca dupa aparente!!(defect nativ al multora)....Nu am renuntat definitiv,numai ca am decis sa nu mai fiu eu coordonatorul acestei actiuni.Voi fi alaturi de cei ce vor sa mai puna umarul si sper sa ne ajute Dumnezeu sa finalizam frumos acest proiect!Doamne_ajuta!