Subiect: BLESTEMUL
View Single Post
Vechi 03.10.2009, 14:04:43
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de oni91 Vezi mesajul
Puterea poate tine de energia negativa pe care o are parintele atunci cand isi blestema copilul daca acesta sta in preajma lui, stim bine ca gandurile si atitudinea negativa prin energia pe care o degaja au puterea de a afecta pe cei din jurul nostru...exista si un experiment cu cristalizarea ghetii in functie de gandurile pozitive(cristalizeaza in forma de stea sau inima) sau negative(o forma neregulata)...
O sa fiu putin in afara subiectului... Dar ma simt nevoit sa spun ceva si nu mi-o lua in nume de rau... Si eu am vazut emisiunile alea de la Discovery... dar sunt o mare prostie venita de la asa numitii 'radiestezisti'. Niste ciudati pe care Biserica ii considera mai rau ca si sectele, care zic ei ca fac stiinta credintei, si ca masoara ei aura parintilor cu nu stiu ce aparate, si alte prostii de genul asta [ gen cristale 'suparate' si cristale 'pacifiste' :) ] ... am vazut pozele alea cu cristalele dar mi se pare o mare aberatie; si oricum, trebuie sa ne ferim de prostiile astea. De 'new age', de modernism, de radiestezie, chiar si de unele secte [dar toti de fapt trebuie priviti cu atentie]. Sunt convins ca pe Dumnezeu nu il cunosti prin prostii din astea, ci venind la Biserica si prin post si rugaciune, citit de carti sfinte, impartasanie si spovedanie... si prin toata invatatura Dreapta Ortodoxa.

Dar de, sunt la moda acum toate prostiile... Orice, numai ce e bun nu.
O intrebare de fapt mai mult spre meditatie: De cate ori se vorbeste la Discovery sau la alte posturi despre adevarata credinta Ortodoxa, despre Mantuitor, despre sfinti... si de cate ori despre radiestezie, buda, yoga, meditatie.. calugari din aia galbeni care fac demonstratii de cum stiu ei sa dea cu pumnul mai bine la EuroSport... da un calugar de-al nostru de ce nu apare niciodata?

Orice, numai ce e bun nu. Adica se promoveaza numai toate nenorocirile de religii, care te duc in iad. Si vede copilul si zice 'moaaa ce tare e calugaru ala galben budist.. ia uite cum crapa el caramida.. nu fraier ca al nostru.. ce face, sta si posteste si plange'.. 'moaa vreau si eu la karate, la astea, ca e cu filozofie, e cu dastea, cu meditatie si asceza'

E trist ce se intampla, pe de alta parte au fost scrise toate ca se vor intampla.
Reply With Quote