View Single Post
Vechi 03.10.2009, 16:00:10
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc OM BUN

In sfarsit un OM BUN a avut puterea de a fii sincer cu el si cu noi toti.Nicku tau e un nick sincer de suflet,se simte asta in fiecare vorba a ta.Ai spus multe lucruri extraordinare,si despre nick si despre tine,dar oare cati avem curaju s-o facem?Asa cum si domnu cristiboss a spus ceva despre el ca om si nick,lucruri frumoase si reale,si eu pot spune ca mara e nicku ce mi-a marcat viata,cand l-am pus eu nu erau alte mara pe nicaieri,sau cel putin nu intalnisem eu,insa in mara m-am indentificat prin viata mea cu bune si rele ca la toti crestini.
Ma bucur mult ca ati intrat pe acest forum OM BUN,unde sant multi crestini cu suflet, de ajutor dar uneori ispitele mai intra si aici din pacate.
Dar iata un OM BUN ,trimis sigur de acolo de sus ne facem sa gandim mai mult ,sa ne schimbam un pic comportamentu fata de cel de langa noi,si e atat de bine cand incepe sa iasa binele in fata,caldura sufletelor,bunatatea,intelepciunea.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu mesaju meu,dar mesaju lui OM BUN ,m-a facut sa ma gandesc la multi oameni de pe forum si din juru meu,sa revad multe intamplari cotiedene si vai cat adevar este in mesaju acestui membru al forumului nostru.
Multumesc OM BUN
Doamne ajuta!