View Single Post
Vechi 04.10.2009, 01:01:16
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
La cata cafteala avem intre noi, problema icoanelor in dormitor ajunge cu tristete, amuzanta.
Suntem ca fariseii, dand zeciulaia din izma si marar, iar pe cele mari trecandu'le cu vederea.

Sa avem icoane in dormitor si sa ne iubim intre noi, si sa ne mangaiem cald, decat sa scoatem icoanele din dormitor si sa lovim sistematic pe cei ce ar spune altfel. Nu ne dam seama cum accentul si esentialul ne scapa printre degete, ramanand cu niste firimituri (importante si ele in ele insele, insa nu in lipsa esentialului).
Bine zis.

Din pacate noi intelegem forumul ca fiind un loc de a ne arata care e mai tare! Ar fi fost bine sa fim mai smeriti si sa ne abordam subiectele cat si conlocutorii cu dragoste crestineasca. Evident ca este greu! Este mult mai greu decat sa citesti carti trebuincioase, decat sa te duci la biserica formal. Ar fi bine probabil sa ne imaginam o oglinda mare in fata noastra in toate momentele vietii si sa ne vedem tot timpul in ea! Eu unul cred ca as plesni de rusine de multe ori...