View Single Post
Vechi 04.10.2009, 15:11:21
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 142. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 19-08-2009

-- urmare --

Marian Zidaru și ceilalți adepți care au „dezertat” recent din „raiul de la Pucioasa” sunt numiți „cei pizmași”, care au îndrăznit să aibă pretenții și nemulțumiri față de liderii pucioși, cerându-le ca să mai și facă ceea ce spun, nu să se limiteze la vorbe frumoase, valabile doar pentru alții:
“ O, poporul Meu, omul pizmaș se schimbă mereu în rău, și nu se poate schimba în bine un așa om. O, nimeni să nu aibă pretenție la voi, fiilor care-Mi stați servi pentru venirea Mea cuvânt pe pământ și pentru ca să-Mi îngrijesc Eu un popor credincios. Eu și numai Eu vă dau de lucru pentru Mine și pentru om. Să nu aibă nimeni pretenție la voi, nimeni, decât Eu. Eu am acest drept în dreptul vostru, și nimeni altul nu-l are.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
Apoi se proclamă postulatul care spune că liderii pucioși au numai drepturi, dar nu și îndatoriri față de cei pe care îi conduc cu mână de fier, căci numai cu ei și prin ei mai lucrează astăzi Dumnezeu pe pământ cu cei care se supun fără de pretenție legii celei noi de la Noul Ierusalim și sunt în toate mulțumiți:
“Voi n-aveți nici o datorie pentru nimeni, căci de bunăvoie v-ați dat Mie ca să lucrez Eu cu voi, ca să slujesc Eu cu voi și prin voi așa cum voiesc Eu pentru cei ce au ascultare de Mine și iubire de Mine fără de pretenție, ci mai degrabă cu datorie, cu credință și cu ascultare înaintea Mea, și dăruite acestea Mie pentru mântuirea lor, iar Eu Mă îndur de cine voiesc Eu, după cum găsesc Eu cu cale când îl văd pe om că poate cu supunere să facă lucru sfânt și veșnic pentru Mine, și prin aceasta și pentru el, și totul după socotința Mea măsurând, după cum găsesc Eu cu cale să lucrez, și Eu Mă sfătuiesc cu Tatăl în tot ceea ce lucrez și împlinesc, iar omul trebuie să fie cel mulțumit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
Poate că n-a fost suficient de clar? De aceea s-a considerat că merită a fi înserată o repetiție, ca să le intre bine în cap celor răzvrătiți că au fost păcătoși și nedrepți cu liderii lor și cât de mult au greșit ei fără sfială și fără umilință, dar cu judecată față de stăpânii pucioși, atunci când au avut nemulțumiri și pretenții la ei, cerându-le să fie ceea ce spun ei mereu că sunt:
“ O, nimeni, nimeni să n-aibă pretenție la voi pentru ei, căci voi sunteți servii Mei și lucrez cum voiesc Eu cu voi pentru om, nu cum voiește omul care este deprins să voiască el prin firea lui de om nedrept cu Dumnezeu și cu omul, căci omul pretențios și nemulțumit este om nedrept cu Dumnezeu și cu omul, iar Eu am spus: «Mă îndur de cine voiesc Eu», și la acest cuvânt al Meu omul trebuie să aibă sfială și frică de Dumnezeu și lucru mult de tot pentru mântuirea lui, și nu pretenție sau nemulțumire, căci omul este păcătos și nu-și poate plăti mântuirea, dar i-o pot da Eu dacă el are umilință și nejudecată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
Răzvrătiții sunt cei neascultători și pretențioși și mândri pentru ei înșiși; de aceea, dacă nu le convine de liderii pucioși, să facă bine și să plece unde vor și unde văd cu ochii, căci nemulțumirea lor este nebunie și nerușinare în fața Dumnezeului pucios:
“O, fiilor, cui nu-i convine de voi, să facă ce voiesc ei cu ei, dar nu cu voi, căci voi sunteți slugile Mele și Mă fac cu voi cuvânt peste pământ și peste om după voia Mea, nu după voia voastră sau a omului care așteaptă de la Dumnezeu prin voi. Spun aceasta că am dureri, și Eu și voi, de la cei neascultători și pretențioși și mândri pentru ei înșiși, căci cel ce nu are umilință acela nu știe ce face în om umilința. Ea este cea care-l face plăcut tuturor pe om pentru numele Meu. Ea este cea care se pleacă fără de rușine, iar omul nemulțumit este om nebun și împrăștie neliniște în jur și nerușinare cu nemulțumirea lui, căci rușinea lucrează altfel, și are în aluatul ei căința și umilința, care înseninează inima și fața omului și toată purtarea lui înăuntru și apoi în afara lui.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
Liderii pucioși Mihaela și Nicușor sunt însă cei vrednici de milă, pentru “greul” pe care-l duc ei (deși, spre deosebire de adepții lor care muncesc pe rupte, ei nu fac nimic toată ziua, în afară de a bârfi pe alții, a da ordine prin interfon în dreapta și-n stânga și a de vorbi cu orele la telefoanele mobile). “Iubirea de Dumnezeu” se traduce la Pucioasa în “iubirea de liderii pucioși”, și invers. În schimb, cei care nu-i iubesc pe cei doi “prooroci pucioși” ci sunt nemulțumiți de ei, nu-L iubesc nici pe Dumnezeu, căci înseamnă că se iubesc pe ei înșiși:
“ O, Mi-e milă de voi, fiilor ascultători după cum voiesc Eu să lucrați ceea ce vă dau Eu! Mi-e milă, tată, căci voi stați lângă Mine, și Eu lângă voi și văd iubirea voastră pentru Mine și văd credința voastră și credincioșia voastră și greul vostru lângă Mine, căci lângă Mine e mult greu de dus pentru cel ce stă lângă Mine, și e greul Meu, tată, și nu vă văd cârtind sau murmurând sau obosind în răbdare sau răcindu-vă sub greul Meu cel greu de dus, și Mi-e milă de voi. O, numai cei ce iubesc pe Dumnezeu au milă, numai aceia au milă de voi, tată. Mulți cred că-L iubesc pe Dumnezeu, dar roadele lor îi dau de gol că nu-L iubesc pe Dumnezeu și că se iubesc pe ei înșiși, și aceia sunt mereu nemulțumiți, și nu iubesc cei ce sunt așa, căci dragostea este un rod, nu este orice ea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)