[quote=OmuBun;170722]Auzim de foarte multe ori in preajma noastra, sau poate chiar noi am spus-o uneori: “Iert, dar nu uit!!” Ce inseamna iertarea fara uitare? Cum poate un om care merge regulat la biserica sa nu raspunda unui “buna ziua!” oferit din partea cuiva cu care a avut o mica neintelegere cu totul neinsemnata ? Ne place sa trecem drept " oameni buni ", tinem post in zilele insemnate in calendar, facem milostenie, dar ramanem in sufletul nostru cu inima impietrita pentru niste motive carora le dam mult prea mare importanta, ne pomenim criticand persoane despre care nu stim mai nimic, ce-i in sufletul lor, care e relatia lor cu divinitatea, care e zbuciumul lor interior, iar asta in raport cu convingerile noastre extrem de subiective ! Ne indoctrinam si ne inarmam cu legi si dogme crestine pe care le facem SABLON, apoi cautam sa modelam omul dupa cat de adanc am inteles noi Sfanta Scriptura fara sa tinem seama de propriile noastre limite. In goana noastra dupa salvarea sufletelor uitam ca avem de-a face cu oameni sensibili care nu pot fi modelati peste noapte dupa bunul nostru plac... "
Mi-am propus sa-ti multumesc din suflet pentru simplitatea, sinceritatea vorbelor scrise in acest mesaj. Cat adevar ai cuprins in ele!
Starea mea sufleteasca in acest moment este foarte tulbure si o recunosc foarte clar in mesajul tau. Ma rog la bunul Dumnezeu sa ma ajute sa depasesc situatia si sa revin la starea mea de liniste si pace.
Doamne ajuta-ma! cu deosebita stima, OMUBUN ! icamilin