View Single Post
Vechi 04.10.2009, 19:14:36
alexaa alexaa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.10.2009
Religia: Ortodox
Post Ortodox sau catolic...tot acelasi Dumnezeu. Si inca ceva...

Oameni buni, nu va fie cu suparare, dar tehnic vobind, nu exista decat o singura Biserica. Nu exista decat un singur Dumnezeu pentru toti, iar sa intri intr-o biserica catolica nu poate sa fie un pacat. Exista atat de multi sfinti care au trait inainte de marea schisma si care sunt cinstiti atat de catolici cat si de ortodocsi. Si catolicii, si ortodocsii cred in viata de dupa moarte, in Sfanta Treime si cred in curatenia Maicii Domnului. Sunt o gramada de catolici pe lumea asta si se spovedesc si ei ca si noi, si se roaga si ei Domnului. N-o sa-mi ziceti ca or sa arda toti pe lumea celalta numai pentru ca sunt catolici. Majoritatea oamenilor raman in credinta in care s-au nascut. Chestia asta cu schisma este in principal pentru ca unii(catolicii) cred ca Papa este urmasul Sfantului Petru, iar altii (noi) nu. Atat de simplu.
Iar Sfantul Anton chiar a facut multe minuni pentru multa lume, fie ca erau ei catolici, ortodocsi sau nici catolici, nici ortodocsi. Si pentru mine, m-am rugat la Domnul si l-am rugat si pe Sfantul Anton sa se roage pentru mine si am gasit prin minune, un serviciu, acum vreo doi ani in urma. Si mi-a ajutat Domnul sa-l pastrez atat timp cat am avut nevoie. Mentionez ca eram intr-o situatie disperata la momentul respectiv.
Eu voiam de fapt, sa aduc o vorba buna pentru acest suflet indurerat. Sunt si eu de acord ca e mai bine sa zici "Faca-se voia Ta, Doamne". Noi, de cele mai multe ori, nu suntem in stare sa realizam ce este mai bine pentru noi. Ceea ce este, de asemenea, foarte important: refuza sa te porti la "moda" cea stupida careia i se face propaganda pe toate drumurile, pe toate posturile de televiziune si a devenit ceva normal, si anume sa te culci cu dumnealui inainte de casatorie, ca doar nu vrei sa cumpere o masina pe care n-a "testat-o" inainte. Pe toate drumurile se vede cata suferinta aduce aceasta moda. Si cate greutati aduce dupa ea, ani si ani de zile de chin.
Nu dispera. Ai nevoie de un om bun si credincios, care sa te iubeasca cu adevarat.

Last edited by alexaa; 04.10.2009 at 19:43:34.
Reply With Quote