View Single Post
Vechi 04.10.2009, 19:14:38
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit A fi OM BUN si sincer e lucru rar

Da OM BUN,si eu iti aduc calda recunostinta pentru vorbele tale,pentru sinceritatea ta,caci e foarte mult adevar in vorbele tale "iert dar nu uit"si putini avem puterea ,taria de a recunoaste asta caci de multe ori asa cum spune si -alexaa-este foarte greu sa uiti si sa ierti cand atacu se repeta,eu am patit-o cu maicuta mea pe ultimu drum al ei mergand,sincer nu stiu daca am reusit s-o iert desi in fata i-am spus ca da si m-am rugat sa o pot ierta pentru toate,dar erau lucruri recunoscute de mult de ea care in apropierea morti mi le-a spus altfel,si nu numai fata de ea mi s-a intamplat asta si mie tare greu s-o recunosc ca as vrea sa pot ierta din adancul sufletului si uita.Ma rog mereu si sper sa reusesc odata sa pot ierta din suflet,sa simt ca am reusit sa fac asta.Insa daca un om mi-a gresit si imi da buna ziua e imposibil sa nu ma bucur si sa nu iert indiferent ce a facut si cred ca cine nu poate ierta in asa situatie nu-i bun crestin caci si cel de SUS ne iarta si ingaduie cu bune si rele,si nu putem fii noi mai presus decat el.Am invatat multe de la voi toti,din pelerinaje si va multumesc ca pot fi mai rabdatoare,mai intelegatoare si mai iertatoare .ca imi pot duce crucea altfel decat inainte caci am inteles multe..Da, am invatat ca doar rugandu-ne mult din suflet multe putem primi si multe putem face,totul tine de noi ,de dorinta noastra si de rugaciunea noastra spusa din adancul sufletului nostru.
Doamne ajuta!