View Single Post
Vechi 13.02.2007, 17:05:15
06dec 06dec is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2005
Implicit

Stii,mirela!Departe de mine gândul ca am cunostinte teologice ortodoxe mai multe dacât tine,trebuie sa recunosc,ca mi-e tare greu,chiar mie,nevrednicului sa cred ce ne spune parintele Arsenie Boca.Sunt scrise in Volumul 3 din brosuricile "Despre durerile oamenilor"cu binecuvântarea Preasfintitului Calinic,episcopul Argesului.E greu sa-l intelegi pe unul ca parintele Arsenie Boca,care,in timpul sfintei Liturghii"vedea"ce se petrece,si plângea suspinând,cum Pruncul coboara si se da noua ca jertfa,din iubire pentru noi inca o data,si inca odata si inca odata...Iti recomand cu caldura toate brosuricile.Sunt 4 la numar.Ma indoiesc ca nu se gasesc prin orase,pe la pangare.Daca nu,,ti le-as trimite personal,sa se mai hraneasca si altcineva din curatul Cuvânt...Iar acum,daca tot vine postul mare,tot din parintele Arsenie Boca:"Si dovedeste stiinta ca desfrânarea,sau risipirea in orice fel,omoara milioane de celule nervoase.Iata cum...In tot trupul dar mai ales in 7 locuri,izvoraste un fel de putere,foarte-foarte trebuincioasa pentru bunastarea intregului om trupesc.Aceasta e vlaga de viata.Intre cele 7 izvoare de vlaga,printre cele mai putrenice este si izvorul ce inmugureste samânta in om.Când omul se tine dupa desfrânare robit de spurcata ei placere,izvorul nu mai poate dovedi sa verse si inlauntru,in sânge partea de vlaga neaparat trebuincioasa,pentru ca tot lucrul izvorului este tâlharit in afara."
Seamana cu basme,nu?Ma indoiesc insa ca Preasfintitul Calinic a gresit,dând binecuvântare acestor scrieri a parintelui nostru,Arsenie Boca.Doamne ajuta!!
Reply With Quote