[quote=mirelat;171069]Dna Ica, fara suparare, va rog cititi mai cu atentie postarile anterioare.
Am citit postarile anterioare si la acest mesaj, am crezut ca esti dispusa sa ajuti financiar aceasta familie necajita.
Citat:
În prealabil postat de mirelat
Draga Laurentiu, ce sa facem noi cu schita asta?
Cum vad ca esti cam singurul pus pe treaba serioasa, spune-ne un estimat pentru imbunatarile pe care vrei sa le aduci acestei locuinte si un nr. de cont unde sa fie trimisi banii.
Doamne ajuta!
PS: Eventual adauga un nume si o adresa unde se pot trimite bani normal, nu prin banca.
|
Mirelat, aici am avut impresia ca intrebi de adresa si cont ca sa trimiti un ajutor material, ca forumistii au citit la inceputul topicului, adresa lui Nutzi si conturile deschise deja.
Dar se pare ca ideea era alta, acum am inteles-o!
" Ajutor in bani nu am promis, ci doar l-am intrebat pe Laurentiu care ar fi un estimat ptr imbunatatirea casei si unde sa fie trimisi banii. Estimat n-a facut, iar povara administrarii conturilor n-a fost luata de pe umerii lui Nutzy, in ciuda situatiei neplacute in care a fost pusa. Deci, nu stiu zau daca voi da sau nu bani aici."
Tu decizi! Iar referitor la povara administrarii conturilor, se pare ca a luat sfarsit, conturile inchizandu-se si ar fi fost frumos sa se posteze o imagine a extraselor de cont, acum la final, cu destinatia banilor.
Foarte frumos mesajul de milostenie, postat.
Sa sti ca tot ce am dat eu si Anca, a fost din tot sufletul, din toata inima si nu cu parere de rau decat ca nu au ajuns acolo unde le era destinatia.
Poti s- o intrebi pe Nutzi sau sa recunoasca singura ca i-am spus si eu si Anca, daca ii place ceva din cele trimise, sa-si retina, pentru familia ei, cate ceva, oricum erau lucruri frumoase si eram bucuroase ca se vor putea folosi de ele mai multa lume. Dar sa nu gasim nimic in casa celor 6 copilasi, a fost chiar un soc, de mila fata de acei copii care credeam noi ca un pic, viata lor s-a schimbat in bine.
" Sa ne-ajute Dumnezeu sa vedem lumea asta cu ochi mai buni! "
Doamne ajuta! cu deosebita stima, icamilin