View Single Post
Vechi 05.10.2009, 01:18:50
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Ma intreb, daca as pirata Biblia de pe net, ca sa o citesc, ar fi pacat?
Sau alte carti de natura religioasa pe care nu mi le pot permite, ca Vietile Sfintilor?
1) Fi serios, ti le poti permite. Un om care are acces la internet, are bani de o carte.

2) In general aceste lucruri sunt foarte des oferite gratuit, pe diverse site-uri crestine. Nu trebuie 'piratat' nimic. E chiar bizar termenul de a 'pirata' Biblia. [ m-a bucurat ca sunt multe astfel de site-uri, prima oara cand am cautat ].

http://www.bibliaortodoxa.ro/

3) Eu unul, daca ar trebui sa scanez Biblia si sa o pun 'pa sher la dece++', as simti ca am comis un pacat, chiar mare... constiinta influentata de Duhul Sfant, cat timp as scana paginile Bibliei, m-ar face sa ma simt groaznic. Mi-am imaginat nitel acum.

Totusi, ma gandesc acum dupa o pauza ca desi e evident ca e pacat lucrul asta... mi se pare ca am dat-o nitel spre fariseism [ ma refer la mine ]; adica sa fie asta cel mai mare pacat al nostru ce bine ar fi!

Mai bine discutam despre 'pacatul de a nu iubi vrajmasul... ca despre asta a fost vorba azi [ de fapt ieri ca e deja luni ] la Liturghie'; sau despre altele mult mai importante.

Last edited by adimirea; 05.10.2009 at 01:30:02.
Reply With Quote