View Single Post
Vechi 05.10.2009, 08:59:46
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Dragele mele forumiste ,
Nu e frumos sa intram in polemica mai ales ca nu este cazul.
Nu promit ca voi vizita familia cu cei 6 copiii din Tg.Bujor desi d-na Ica mi-a dat o sugestie ce mi se pare a deveni datorie.
Casa bunicilor mei este linga Tg.Bujor ,la aprox.30 km. ,undeva pe malul Prutului peste mal de orasul Kahul din Basarabia.
Daca voi avea drum pe acolo ,in functie de timpul pe care il voi avea la dispozitie si de vreme e posibil sa ajung. Bunicii mei nu mai traiesc ,dar e posibil sa fiu invitata la un parastas in ian. anul viitor.Domnul va randui ce sa fac.
Telefon nu voi da cu siguranta ,merg la acei copii si daca d-na Nutzi este acasa sper ca nu se va simti suparata ca nu am anuntat ,ca o buna crestina.
Deci va rog sa nu o luati ca pe o promisiune.
Hristos a spus "cine are doua haine ,una sa o pastreze si pe cealalta sa o dea celui care nu are".El nu a mentionat daca e vorba de o haina de care oricum nu mai are nevoie ,pe care ar arunca-o.
Anca mi s-a parut doritoare si grabnic ajutatoare ,fara sa pregete ,in mai multe actiuni umanitare.
Multi dintre noi ne-am gandit poate odata inainte de a da un banut ,prioritatile au fost altele pentru noi.
Asta ,daca am spus-o ,poate ca ei nu ii va face bine caci suna a lauda ,dar nu o spun pentru ea . Au venit vremurile in care pacatul a devenit o virtute iar virtutea un pacat.
Am spus ,si ea ,si celelate doua doamne au si ele o vina ,le las pe ele sa descopere .
Cum si d-na Nutzy are si ea o vina ,altfel daca una din parti era fara vina nu iesea acest scandal.
D-na Nutzy sa nu se supere ,pina la urma asta a fost voia lui Dumnezeu si nimeni nu e fara de pacat.Primim aceste lectii pentru indreptarea noastra.
Doamne ajuta !
p.s.Daca in faptele bune ale aproapelui vedem intentii rele inseamna ca ochiul nostru nu e tocmai curat si trebuie mai multa rugaciune si nevointa pentru a ne schimba.

Last edited by anita; 05.10.2009 at 09:17:26.