View Single Post
Vechi 05.10.2009, 09:21:53
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Oi fi eu mai fara constiinta,nu stiu ce sa zic,insa nu simt ca fac un pacat cand folosesc aceste programe.Si,de obicei,cand calc pe bec si comit ceva ce nu e placut lui Dumnezeu,imediat simt un puternic avertisment interior.
Dar,acum fiecare face ce si cum considera.
Intr-adevar,frumos si drept ar fi sa le facem pe toate cu o corectitudine desavarsita.
Din pacate,insa,ar insemna ca majoritatea oamenilor care acum utilizeaza un computer,sa se lipseasca de el si de toate utilitatile si informatiile oferite de acestea,pentru simplul motiv ca atunci cand salariul tau este maxim 400-500 EUR nu prea iti poti permite sa dai mii de euro pe acele programe.Dar,ar fi frumos sa putem face asta...
Nu-i cazul sa dramatizam atat! Exista si variante gratis pentru aproape orice folosesti fara licenta. Din proprie experienta stiu ca softul gratis nu se ridica de cele mai multe ori la nivelul celui comercial dar daca vrei sa fii corect poti sa-ti faci treaba si fara sa furi programe. Am zis "furi" pentru ca oricat o dam la intors tot furt se cheama. Si aici iar nu aveti dreptate cand spuneti ca sunt prea scumpe softurile. E drept ca unele sunt, dar de aici si pana la a te umple de softuri pirat si niciunul platit e cale lunga. Cu alte cuvinte, nu pare ca va straduiti sa deveniti corecti, ci doar gasiti scuze. E drept ca din salarii de 4-500 de euri nu prea ai cum sa-ti cumperi toate softurile pe care nici nu le folosesti dar e cool sa le ai dar ceva ceva tot se poate face. Si aici revin la variantele gratis care de cele mai multe ori nu sunt la fel de bune dar fac treaba mai mult decat poate cere un amator. Daca sunteti profesionisti, de ce mai lucrati pentru bani asa putini?
Mi-e greu sa cred ca am gasit aici un grup de profesionisti in photoshop angajati pe salariul minim/mediu pe economie!

@ antonio:
Parca ziceai ca o duci bine din pariuri. Acuma ce-i o mie de euro pt un photoshop cand ai toale de firma si alte alea? Hai ca poate exagerez si eu dar 25 de euro pentru o carte zau ca nu-i mult. Te lauzi ca vii din Bucovina dar ai un comportament de toata jena. Ai bani, dar furi carti si programe si te chinui sa gasesti justificari. Nu e barbateste sa te comporti asa. Poate e varsta de vina dar totusi ai o parere prea buna despre tine la cum te comporti.
Reply With Quote