Citat:
În prealabil postat de hmiron
Azi am primit o veste cutremuratoare. Vecinul meu, Cristi, 35 de ani, a avut azi noapte un accident rutier. In masina se aflau sotia sa impreuna cu fiul lor in varsta de 5 ani. A supravietuit doar sotia, care se afla in stare grava la spital.
Toata porcaria asta nu face altceva decat sa imi intareasca credinta ca nu exista dreptate pe lume, nu exista nici o logica, nu exista nimic. Suntem niste muste ce zburam brownian sub o cupola de sticla si odata la ceva timp cate una se izbeste de pereti, absolut la intamplare. Universul e haos.
|
Da, ai dreptate, fara Dumnezeu pe lumea aceasta nu exista nici logica, nici dreptate si nici nimic. Da, fara Dumnezeu suntem niste muste ...asa cum le descri. Vezi cum arata lumea fara DUMNEZEU ! De aceea pe EL trebuie sa-L iubim cu tota puterea ,taria ,cugetul si din tot sufletul nostru .
Inteleg ca starea ta este reactiva ,secundara la o asemenea intimplare dar cu toate acestea ai facut multe pacate gindint si traind in sufletul tau asa. Cit de departe esti de Dunezeu si cit de bun si graitor este exemplul tau si pt. foarte multi altii care ,,grabesc" prin forum !
Dumnezeu sa ne ierte pe toti si pe tine si pe aceia si pe noi grabiti sau nu si si pe mine mult pacatosul ,sa ne deslege de pacate ,sa ne miluiasca si sa ne mintuiasca . Amin !