View Single Post
Vechi 05.10.2009, 14:40:09
hmiron hmiron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Ba-ul folosit de mine e Ba nu .

Eu insa repet: de ce sa nu downloadez? De ce sa dau eu 1000 de euro pe Photoshop cand pot sa'l iau de pe torrent? De ce sa ma las furat de acesti baieti? ... Doar pentru ca niste "lupi morali" imi dau mie lectii de moralitate... sa lasam deoparte acest comportament de fariseu ca avem destule pacate!
Nu numai ca e imoral, e si ilegal. Nimeni nu incearca sa-si impuna moralitatea asupra ta, pur si simplu lumea spune aici ce e bine si ce e rau, tu alegi sa faci ce vrei. Daca ai destule pacate si iti spui ca unul mic in plus nu mai conteaza, nu cred ca ai o atitudine crestina.

Eu imi cumpar jocurile, muzica, cartile, sistemul de operare, filmele. Si nu pentru ca am bani de aruncat pe fereastra, ci pentru ca doua luni de zile pun bani deoparte ca sa-mi cumpar un joc care-mi place. Windows XP m-a costat 3 milioane acum 5 ani - o investitie care a meritat.

Fac toate astea nu pentru ca vreau sa-mi dovedesc mie sau altora ca sunt moral, ci pentru ca asa e normal. A te comporta normal si civilizat nu inseamna ca esti un bastion al corectitudinii, nu te propulseaza la extrema superioara a moralitatii. E ca si cum ai spune ca a avea spirit civic si a lua atitudine fata de cineva care arunca un gunoi pe strada inseamna sa exagerezi, cand de fapt e ceva ce toata lumea trebuie sa faca.

Iti doresc succes cu Photoshopul tau piratat, sunt sigur ca te face sa te simti superior prostilor care dau banii pe el. De ce sa fii tu ala prostit, cand poti tu sa-i furi pe altii? Toata lumea stie ca a trage ceva de pe torrenti denota si implica inteligenta.

In final o sa vezi ca nu faci altceva decat sa-ti furi singur caciula.