View Single Post
Vechi 06.10.2009, 08:56:14
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

se pare ca am lipeala la babutze ,caci nu e duminica sa nu se ia una de mine ! duminica trecuta am fost la bisericutza si surpriza ,cea care vinde lumanari m-a lasat in pace,cea care are grija de apa sfintita sau asa ceva ,la fel ,DAR surpriza : dupa ce am stat in picioare mult ,simteam ca nu mai pot,si m-am asezat si eu pe un scaun ,si aud o voce : pune-te dragutzo in genunghi ! m-am uitat ,si am zis in gand Doamne ajuta-ma ! si nu i-am spus nimic ! de ce nu poate fiecare sa isi vada de treaba lui ? in fata mea era o fata cu blugii cu talie joas ,si ii se vedeau bucisoarele in toata splendoarea lor ,dar ei nu i-a zis nimic ! mi-am zis e mana diavolului ce incearca sa ma faca sa nu mai merg la biserica! dar eu de abia astept sa merg duminica la Doamne ...
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote