Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
|
Nu trebuie sa te iei doar dupa ce spun unii sau altii. Traditie1 nu cred ca este tocmai in tema privind acest subiect. Dar cine dintre noi este?
Matei 24
29.Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca și luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer și puterile cerurilor se vor zgudui.
...
31.Și va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiță, și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
...
35.Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
In aceste pasaje eu vad alte chestii foarte importante care au scapat. Important este cum Mantuitorul face legatura intre Soare si Luna, faptul ca luna reflecta lumina soarelui din cate stiu s-a descoperit mult mai tarziu. Deci, iata ceva intradevar impresionant pt cei necredinciosi si absolut normal pt cei care stiu ca Isus Hristos este Dumnezeu!
Pamantul intradevar este centrul universului dar nu neaparat fizic ci mai ales simbolic prin insemnatatea sa!
In ce privest stiinta si cunoasterea gandeste-te ca ce ti se preda in scoala vine de la unii care spun clar ca Dumnezeu nu exista! Eu zic sa nu fii totusi 100% increzut in tot ce auzi/vezi prin carti stiintifice. Daca cineva ar fi avut un interes sa ne minta pe toti si sa ne impuna puncte de vedere gresite despre univers/lume oare ar fi putut sa o faca? De unde te informezi tu? Cartile pot fi controlate/cenzurate. La fel si televiziunea. La fel si programa scolara. La fel si insasi teoria stiintifica poate fi manipulata intr-o anume directie!
Lucru important de retinut: suntem manipulati zi de zi prin toate mijloacele posibile! Odata ce constati acest lucru incepi sa privesti lumea diferit, incepi sa-ti pui intrebari si devii o persoana periculoasa pt sistem. Daca stai linistit in banca ta vei fi lasat in pace dar daca incepi sa aduni oameni in jurul tau fii sigur ca ti se vor intampla "accidente".
PS Fratilor, spuneti-mi si mie unde in Geneza exista cuvantul "plat"? De unde ideea asta obsesiva ca pamantul ar fi plat??