In primul rand este bine sa precizam ca in crestinism nu este exclusa unirea trupeasca dintre barbat si femeie, dar sa nu uitam ca numai in casatorie ea devine un mijloc de unire sufleteasca deplina.
Nu sunt pentru casatorie alba. Nu-mi plac jumatatile de masura. Nu-mi place sa aud - o iubesc pe sotie, vreau sa ma casatoresc cu ea, dar vreau sa am vietuirea monahului. Daca se doreste o astfel de vietuire, e bine sa intre in monahism. Altfel, avem prea multa confuzie.
Ceea ce ma mira la prima postare, e ca user-ul respectiv ne cere noua marturii despre cauza lipsei legaturii trupesti. Ma asteptam sa vorbeasca cu sotul, cu duhovnicul si nu cu noi. Chiar daca am avea o alta marturie asemanatoare, solutia uneia nu este neaparat si solutie pentru celelalte.
Poate intr-o zi vom intelege ca unele intrebari nu sunt de genul: "nu va suparati, cum pot ajunge la Casa Poporului?". Sunt si intrebari care nu ne vizeaza pe noi si chiar daca am raspunde, ele ar trebui sa fie un rod al rugaciunii noastre.
|