Condor ai spus ca "Faci referire la pilda bogatului nemilostiv din Luca 16. Nu stiu de unde tragi concluziile."Pai de unde?Se vorbeste despre bogat si despre lazar dupa ce au murit,inainte de inviere,cand tu spui ca:"pentru ca in moarte (pana la inviere) nu este "nici lucrare, nici stiinta, nici intelepciune, nici chibzuiala" (spune Sfanta Scriptura).".Ba uite ca este.Bogatul chiar se preocupa de soarta alor sai.Si asta a spus-o Isus.Iar cat despre intamplarea din 1 Samuel,biblia spune clar ca este vorba despre Samuel,daca era altfel ne-ar fi spus.Eu cred ce spune Biblia.Iar cat priveste citatul tau din Cronici,nici acesta nu specifica ca nu Samuel a fost chemat.Intr-adevar au fost inviati multi dar asa cum ai spus si tu,nimeni nu a spus cum ce este dincolo cel putin Biblia nu specifica asta,poate nu a vrut Biblia sa ne spuna si pot ghici de ce.Nu au spus-o pentru ca nu are importanta pentru viata noastra,o sa cunoastem noi insine lucrurile de vrem sau nu vrem la un moment dat.Mai bine ar fi sa discutam despre experientele celor in moarte clinica.Am auzit multe din aceste intamplari.Acum ca nu le crezi sau le consideri subiective,asta e problema ta.
|