View Single Post
Vechi 06.10.2009, 18:29:49
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Stii ceva...daca sustii ca un elev are alte prioritati si obligatii in timpul celor 12 ani de scoala decat sa invete limba materna...eu iti dau dreptate

Si lenea e un pacat...in caz ca nu stiai, sau uneori ti se pare o virtute...pai hai sa ne preocupam toti de mantuire si sa lasam scoala la o parte. Eu chiar ma gandesc cat de stupid ar suna sa le spun viitorilor mei copii " Scrieti si invatati cat puteti si cat vreti, eu va iubesc oricum iar voi preocupati-va de mantuire!" =))

E ceva foarte urat sa nu stii sa scrii si de aceea va rog sa ma faceti atenta in caz ca gresesc...pentru a nu ma face de ras si in alte contexte.

Va multumesc!
Draga Andrusca,
AICI si nu in scoala prioritatea noastra este de a urma si imita pe Hristos care NU a scris absolut nimic NICIODATA in cei 3,5 ani ai vietii lui ca propavaduitor a Cuvintului si ca Fiu a lui Dumnezeu
Sa-i fie oare rusine?

Din nou incerc sa reiterez ideea ca AICI nu este o sala de clasa iar noi nu suntem scolari.
Ce bine ar fi daca ne-am iubi prin a ne lasa unii pe altii in pace cu defectele noastre( indiferenta iubitoare de care am mai amintit) si sa ne concentram pe suflet si simboluri desenate pe nisip cu batul precum Mintuitorul
Reply With Quote