inainte obisnuiam sa arunc vina pe D-zeu pt ceea ce ni se intampla noua ,si cand am avut acel necaz ,care ne-a lasat cu sechele ,DAR ...e doar vina noastra ! in cazul spus de tine hmiron e vina tatalui care s-a urcat la volan beat ! cu copilul si sotia in masina ? cum a putut sa faca asta ? de ce nu s-a urcat singur si a trebuit sa ia un inocent cu el ,culmea fiul lui ! D-zeu nu e vinovat de greselile noastre ! trebuie sa ni le asumam : el s-a urcat beat ,a condus cu viteza si a platit pentru imprudenta lui ! D-zeu sa ii ierte ! saracutzul copilas ,si saracutza mama copilului ,cata durere !
sotul meu fiind autopsier este o fire puternica (nu bea deloc ,desi autopsierii sunt etichetati betivi) ,dar atunci cand a vazut un bebelus mort ,a fost impresionat ! cand a venit acasa imi povestea trist ce urat este sa vezi o manutza de om fara viata !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
|