View Single Post
Vechi 06.10.2009, 19:29:47
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Hm... mie mi se pare ca, dimpotriva, tineretul nu prea stie regulile gramaticale. Oamenii mai in varsta stiu destul de bine gramatica. Nu este niciun fel de conspiratie,Doamne fereste, nu dorim sa eliminam pe nimeni, ci doar sa atragem atentia sa fie fiecare mai atent. Nu da nimeni cu parul! Hristos nu a scris nimic, dar Sfintii Parinti da. Daca aveau aceeasi mentalitate si ramanea fiecare la trairea personala, acum noi si toti cei de dinaintea noastra nu am fi stiut ce comori ascund scrierile sfinte, nu am fi fost mai nimic din ce suntem. Au fost si sfinti foarte cultivati, slava Domnului, dar mai presus de toate, au fost mari rugatori. Insa nu e bine sa lasam sa rugineasca banutul, atata tot. Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Asa este. Eu chiar consider ca nu e bine sa fim nepasatori fata de greselile acestea pentru ca riscam sa fim catalogati gresit definitiv de cei care respecta aceste reguli ca fiind de baza. Practic sunt oameni care pot suferi din aceasta cauza si nici macar nu li se explica de ce au picat un examen, de ce iau note mici in facultate si asa mai departe...pentru ca unii nici nu se sinchisesc sa ii mai corecteze sau sa le mai citeasca lucrarile cand vad ca nu stiu sa scrie.

Asta e parerea mea....eu una am avut colegi in facultate care nu stiau sa scrie, picau examene, profesorii ii desconsiderau si aveau saracii restante, stres in sesiunea de restante, plangeau pe la cabinetele profesorilor...dar cum sa le spui " Stii, vezi ca nu stii sa scrii si poate de asta pici la examene!" cand s-ar deduce ca prea putin ii intereseaza sa puna mana pe o carte sa isi clarifice anumite lucruri neintelese ????!!!!
Reply With Quote