Am spus ca nu mai postez, dar nu m-am putut abtine, cred ca am gasit solutia.
Am citit un banc nu demult, si inspirat de el si revelat supernatural am ajuns sa inteleg. Dar prima data bancul:
Un evreu se duce la sinagoga si se roaga, cerand solutie pentru fiul sau, care a trecut de la iudaism la crestinism. Deodata, se aude o voce ca de tunet:
-Tu te plangi Mie? Si Eu am patit la fel!
Deci, nu va mai certati. Opriti-va: Iisus era evreu. Pana la urma urmei, nu S-a odihnit el in mormand de sabat? A murit vineri si a inviat duminica. Daca nu era sabatul invia pe loc.
edit: tin ca in acest post sa ii multumesc lui Danut7 ca a pus in joc unele materiale care cam voiam sa le citesc. Daca ar da linkuri ar fi si misto. Eu reamintesc iarasi de cartea aceea, 75 questions your instructors pray you won't ask. Recomand oricarui adventist sa o citeasca si sa vina apoi sa sustina cu o tarie la fel de mare ca acum de tinerea sabatului. Mentionez ca aceasta carte nu cuprinde nimic blasfemiator, ofensator, jignitor, sau contrar oricarei religii (adventista, ortodoxa sau etc). E doar o carte cu 75 de intrebari din Biblie si atat. O gasiti in format pdf la primul rezultat google. Multumesc.
Last edited by moshu; 06.10.2009 at 20:57:11.
|