Citat:
În prealabil postat de veretregn
cred ca avem organe sa le folosim. nevoile sexuale sunt normale. in plus este important sa ai relatii sexuale inainte de casatorie. daca nu exista compatibilitate sexuala intre parteneri? psihologii pun accent important pe viata sexuala a individului. nu merita o viata intreaga de refulari doar pentru a indeplini o idei religioasa. este in natura umana sa faci sex. unii sustin ca actul sexual este doar pentru sustinerea speciei.
am 25 de ani. inainte de casatorie am facut sex si nu imi pare rau. ar fi fost culmea sa ajung la 25 de ani virgin doar pentru ca nu sunt insurat. barbatii si femeile sunt capabili de acte sexuale odata cu adolescenta.
sexul se facea din cele mai vechi timpuri inca dina dolescenta. abstinenta este destinata unor grupuri extremiste cum sunt calugarii si maicutele.
|
Citesc in sfarsit o abordare intelogenta a problemei. As vrea sa imi explicati va rog ce ar trebui sa faca omul in cazul in care dupa o relatie CURTA de 10 ani decid oamenii sa se casatoreasca si descopera cu stupoare ca nu sunt compatibili in pat.
De cele mai multe ori, femeile care se casatoresc virgine nu au primit nici un fel de educatie sexuala din partea parintilor, nu au nici o idee despre o relatie sexuala normala.
Pentru a evita raspunsuri in genul "majoritatea isi pierd fecioria la varste fragede" mentionez ca nu sunt in principiu cu acest lucru.
Decat sa fac ca majoritatea oamenilor(nu ma refer la cineva intr-un mod deosebit), sa ma dedau "desfraului" si sa ma pocaiesc la 80 de ani,mai bine imi deschid mintea si realizez ca oamenii au degenerat mult in ceea ce priveste divinitatea.
Si poate da, risc o vesnicie in flacari, dar spiritului uman ii ajunge si o ora sa fie fericit. Toate cele bune!