o intrebare!
nu gasesc un raspuns....dece animalele sufera?adica se se nasc cu probleme,sau diferitele suferinte ale lor la care omul nu participa ,caci inteleg de ce sufera de pe urma omului....dar nu inteleg de ce sufera fara implicarea omului...caci ele nu au suflet si totusi nu au nici pacate care sa cada si sa zici ca ele ar fi cauza....care e cauza suferintei lor?si inco intrebare;ce parere aveti....voi credeti ca doar ortodocsi pe nou sau numai cei pe vechi sau numai cei din sf.Munte sau numai cei din rusia sau sau o alta grupare ortodoxa se va mantui????????evident si din acestea doar cei care merg drept?????deci eu cred ca daca raspunsul ar fi da asta ar insemna ca raiul sa fie ca pustia sahara.....asta e parerea mea astept si eu alte parerei....pt ca tot am vazut dispute intre ortodocsi care desi sunt putini in lume in balans cu polulatia globului si totusi fiind putini obesrv destule divergete de la diferite intelesuri fiecare criticandu se din diferite aspecte si deaici apare si intrebarea mea......care sunt cei care se vor mantui?nu vreau canoane in care apar si divergentile ci pur si simplu parerea voastra pur personala dupa cum obesrv avand destula masa informativa si va ve ti putea da si o parere.....!!!!!eu stiu care sunt si divergentile separari lor dar acest aspect imi da de gandit!!care se mantueste?ca totusi fiecare are in felu lui dreptate sau nu.....!evident a Domnului este mantuirea....asta o stiu....dar totusi aceste divergente sunt vizible si discrepanta e din ce in ce mai mare si razboiul e aprins din ambele parti...si de aici mi am pus si eu acesta intrebare!!!eu cred ca tine de fiecare in parte de inima fiecarui indiferent de gruparea la care e nou ,vechi etc......!
Last edited by piedonee; 06.10.2009 at 22:01:15.
|