142. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 19-08-2009
--urmare--
Liderii pucioși, ca „soli ai lui Dumnezeu”, trebuie să aibă printre adepții pucioși câțiva acoliți apropiați și slujitori devotați, susținători care să le facă treaba și prin care ei să lucreze tot ce au de lucrat, căci altfel nici Dumnezeu nu poate face nimic fără susținătorii solilor Lui:“...așa trebuie să aibă orice sol al Meu pe pământ susținători, căci altfel Eu, Domnul, nu am cu cine să pot prin soli, și apoi peste mulți cu multă mărturie.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
Cei care au părăsit recent “raiul” pucios (Marian Zidaru, Victoria Zidaru, Ilie Bunea, Sandu Dan, Ionică Țurloi, Costel Postăvaru) și și-au luat lumea în cap sunt cei care, prin gestul lor curajos, “au vorbit de rău” noua cale, acest New Age de la Pucioasa. Ei s-au schimbat din bine în rău, schimbându-și fața, părăsindu-l pe Dumnezeul Pucios pentru ei înșiși și lăsându-L nejutorat și neputincios. Ei se ascund unii după alții batjocorindu-i pe liderii pucioși-proorocii mincinoși:“O, fiilor, mulți au venit să fie cu Mine și cu poporul Meu și cu iubire pentru pământurile binecuvântate de Mine pentru slava Mea de azi, pentru odihna Mea, și au venit și au stat și au plecat apoi, vorbind de rău calea Mea și pe cei de pe ea răbdători și credincioși prin răbdare, și iată, omul se schimbă din bine în rău și își schimbă omul fața. Le-am spus atunci apostolilor Mei că nu e nimeni dintre cei ce, mărturisindu-Mă oamenilor, să Mă vorbească degrab de rău apoi, dar iată, cine nu face mărturisirea Mea de la Mine trimitere, acela Mă vorbește de rău apoi, căci are pretenție apoi, și acela greșește, și după ce greșește se rușinează și se ascunde și învinuiește prin ascundere, prin tragere în părți, dar cei ce fac aceasta fac așa ca să-și acopere păcatele lor, tată, și așa se cunosc cei ce fac greșeli ascunse, și prin învinuirea altora se dovedesc ei că nu sunt pe plăcerea Mea, căci cei ce sunt ai Mei nu învinuiesc, nu mustră până ce Eu nu-i trimit să facă aceasta. O, cel mai laș om nu este cel neputincios, ci este cel ce-L părăsește pe Dumnezeu pentru el însuși. Acest fel de fii Mi-au dat calea Mea și pe Mine spre batjocură mereu, mereu, și apoi ei se ascund unii după alții, se ascund sub alții pe care ei i-au hrănit cu batjocură asupra celor ce stau de sprijin pentru Mine, și pe care Eu îi cunosc mai mult decât zic ei că îi cunosc, și pe care Eu îi iubesc pentru credința lor cea mare, pentru dragostea lor de Mine și de poporul Meu, că dacă nu-i aveam pe ei la cârma mersului lucrării Mele peste pământ, Eu nu mai aveam azi lucrare și nici popor, căci cei ce s-au iubit pe ei înșiși lângă Mine s-au dovedit așa și au izbit spre batjocură pe cei ce Mă sprijinesc ca să fiu pe pământ, și nu Mi-au ajutat aceia spre Mine poporul și pe cei ce vin să-Mi fie popor, și au dat să ajute spre ei și spre vederea lor pe poporul Meu, și au dat să iubească mai mult pe cei ce ziceau ca ei împotriva lucrărilor Mele, căci aceștia iubesc omul folosindu-se de el pentru scopul lor nefolositor lui Dumnezeu, și apoi ei se dau deoparte, căci lucrul lor cade.“ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
Dar liderii pucioși sunt cei care aduc o nouă Evanghelie poporului creștinesc, chiar dacă ei disprețuiesc astfel cuvintele Scripturii care-i aruncă sub anatema („Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!” Gal.1,8). Ei sunt autorizați să nu mai asculte de Biserică, adică de om, nici de nemulțumirile acestuia față de erezii și neîmpliniri, ci numai de duhurile de la Pucioasa:“ O, fiilor, o, fiilor care-Mi dați putere să lucrez peste poporul Meu, o, să nu Mă doară de la poporul Meu, să nu auziți murmure și fățărnicie de la cei purtați și îngrijiți de voi prin Evanghelia Mea cu voi! O, tată, Eu sunt Cel ce trebuie să am pretenție la voi. Se cuvine să ascultați de Mine și nu de om și nu de nemulțumirile omului, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
Liderii pucioși sunt lăudați pentru construcțiile de zid și de piatră pe care le-au ridicat și le ridică adepții lor sleiți de puteri, ziduri între care va sălășlui Dumnezeul Pucioasei. În principal se face aluzie la ultimul siloz aflat în construcție lângă „casa Corneluței”din curtea din deal:“O, fiilor lucrători de la Mine, și voi, slujitorii celor sfinte ale Mele pe pământul binecuvântării Mele în zilele acestea, o, tată, vă mulțumesc că lucrați cu pace, cu multă pace și iubire lucrările cerute de Mine vouă pentru slava Mea și a lucrărilor Mele pe pământ pentru om cu cei credincioși Mie în vreme de mare necredință. Vă mulțumesc pentru truda și neodihna voastră cea fără de cârtire și fără de murmur pentru zidirea care se ridică și se arată acum să fie în curțile Mele cu voi. Primiți, tată, de la Mine puteri noi, căci vlaga voastră nu este de la trup, ci este de la Mine, fiilor, peste voi, peste toți fiii de la izvorul Meu de cuvânt, și care lucrează pentru slava Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
Liderii pucioși se laudă singuri pentru ultima lor ispravă, aceea de a numi fără hirotonie doi noi preoți (Manoliță și Mihăiță) în locul preoților „dezertori” Iliuță și Ionică, deși pe vremuri se proorocea că Iliuță, cel dintâi dintre „cei trei preoți unși”, este și va fi stâlp de neînlocuit. Cei doi popi pucioșești sunt o speranță îndelung așteptată, căci despre ei se spune că „în sfârșit” au fost unși peste Biserica schismatică „Noul Ierusalim”. Ei sunt chemați la adâncă supunere față de liderii pucioși și de toate orânduielile statornicite de ei, căci despre ei se spune „biserica Mea... sunteți voi”, și numai prin ei va putea Dumnezeul Pucios( deși același lucru s-a spus și despre liderii pucioși, ceva mai înainte):“O, vă mulțumesc cu mult mai mult, cu toată inima Mea dumnezeiască, fiilor slujitori ai celor sfinte ale Mele, că am putut prin ascultarea voastră și prin slujirea voastră cu Mine și de la Mine și pentru Mine, vă mulțumesc că am putut, în sfârșit, să așezăm cu mult mai mult biserică întărită pe slujitori așezați pentru ea ca să sprijiniți cu toții, cu puterea harului sfânt biserica Mea de nou Ierusalim, fiilor. O, supuneți-vă, tată, întregii Mele orânduieli pentru cele ce trebuie să lucrez și să așez Eu pe pământ prin voi, prin biserica Mea, care sunteți voi, și Eu voi putea atunci tot ce trebuie să pot, căci prin voi trebuie să pot.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
În final se anunță sărbătoarea care urmează, la care se vor proclama noi fericiri de pe un nou munte, numit colina noului Sion. Cei chemați, câți sunt chemați, vor bea din râul vieții, iar cetatea Noul Ierusalim va coborî din cer, împlinind Scripturile:“Voi sta cu poporul în sărbătoare pentru mama Mea Fecioara la izvor și îl voi învăța pe el statul cu Dumnezeu, mersul cu Dumnezeu și lucrul cel pentru mântuirea lui. Mă voi strânge cu el la izvor și Mă voi umple de iubire și așa voi rosti lui fericirile cele pentru el, pentru cei credincioși venirii Mele de azi cu slava cuvântului Meu, care de la Tatăl purcede și se vestește prin gura Mea și se face izvor de viață dătător, și această colină se cheamă noul Meu Sion, piatra din care izvorăște și curge izvorul Meu peste pământ, râul vieții, din care voiesc cu dor să bea tot mai mulți, spre bucuria Tatălui și a Mea și spre împlinirea Scripturilor de nou Ierusalim peste pământ, nume care va sta înaintea Mea pentru cetatea Mea cea sfântă, precum este scris despre ea în Scripturile pe care numai Eu, numai Eu voiesc să le împlinesc, și după voia Mea să le împlinesc. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19 august 2009)
De adunat, cei chemați s-au adunat la Pucioasa pe 28 august, la sărbătoarea Maicii Domnului pe stil vechi; de băut, li s-a dat să bea apă chioară cu cănuțele din fântână; dar Cetatea Noul Ierusalim n-a mai coborât din cer. Ori că acest eveniment apocaliptic s-a amânat pe altă dată, ori că pucioșii se vor mulțumi mai departe cu „cetatea” lor cu același nume, zidită în 1991 în grădina lui Ilie Bunea (mai modestă ce-i drept, dar mai concretă și mai familiară, căci o țin ferecată numai pentru ei).
|