Citat:
În prealabil postat de Danut7
Nu stiu cum poti rastalmaci asa de urit Sfanta Scriptura , ce a facut Iisus? A propovaduit Evanghelia in vremea lui Noe.Cum poti sa zici asa mare tampenie doar ca sa iti justifici religia?
" Că spre aceasta s-a binevestit morților, ca să fie judecați ca oameni, după trup, dar să vieze, după Dumnezeu cu duhul. " 1 Petru 4:6
Vezi ca a binevestit mortilor cu trupul, nu viilor , si nu in trecut, le-a binevestit mortilor sa fie judecati ca vii, ca oamenii dupa trup, inca in viata.Asta inseamna ca s-a pogorit cu duhul in locuinta mortilor si a propovaduit celor de acolo, ca sa fie si ei judecati dupa Cuvantul propovaduirii , dupa evanghelie.A propovaduit DUHURILOR si MORTILOR nu viilor.
|
Nț, nț... Iar nu-i frumos ce faci! Răstălmăcești tu cuvintele mele, nu eu Scriptura. Hristos fost înviat în/prin
Același Duh în/prin care a fost coborât altădată/odinioară pe pământ să le predice antediluvienilor pocăința timp de 120 de ani:
3. "Dar Domnul Dumnezeu a zis: "
Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceștia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!" (Facerea 6)
Acum ai înțeles ideea? Dacă e nevoie repet și în alte cuvinte...