Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 07.10.2009, 08:59:41
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

tricesimusquintus:

Nț, nț, nț... Se poate frate Dănuț? Să ne faci orbi pe noi? Păi cine nu mai vede nici cifrele? Biserica Ortodoxă zice că Iisus a înviat în 1-a zi săptămânii care e duminica, deci ziua a 7-a e sâmbăta!

Raspuns:
Biserica nu zice ca Hristos a inviat in vechea prima zi a saptamanii ci Biserica zice ceea ce a primit prin Har de la Dumnezeu shi ceea ce e scris in scriptura... ca Hristos a inviat in sfanta Duminica... shi este scris cum s-a format ea la sfarshitul celor 4 evanghelii... shi ne invatza CLD cum trebuie tzinuta: "de samabata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui", iar voi va incapatzanatzi sa tzineti sau vinerea veche sau sambata noua de vinerea de la 6 deci ce anume tzinetzi voi shi pentru cine? dar n-am sa va judec eu nici pentru sambete shi nici pentru porc shi nici pentru rebotezul vostru la balta asha cum v-au invatzat baptishtii shi mormonii ca sa tzinetzi... deci din partea mea n-avetzi decat sa va pazitzi cu strashnicie shi sa va argumentatzi cu cerbicie felul vostru de ascultare... voi o sa dazi socoteala de sufletele voastre asha ca ceea ce v-atzi agonisit pentru ziua aceea, aia o sa shi culegetzi, shi aia o sa culegem shi noi, ceea ce ne-am agonisit... caci degeaba avem noi ortodocshii haina sfanta daca n-avem shi camashutza curatzica, curatzita bine ci mereu vedem ca apare shi ca are pete mari de păcură, degeaba... ca vom lua foc shi noi, shi focul acela nu te arde ci o sa te chinuieshti... sufleteshte pana ce o sa doara shi trupeshte... caci mladitzele daca s-au rupt de vitza Hristos, de Biserica din loc in loc din sfintzi, de mladitzele ce au ramas in vie, atunci ele sunt aruncate in foc shi ele ard...

Iată cine folosește "limbaj provocator" și "atacă Biserica cu insulte". Dar noi suntem îngăduitori și nu cerem adminilor să te scoată de pe forum, ești băiat bun chiar și nervos cum ești acuma și noi ținem la tine. :)

mai "...usqui..."-ule poi nu dumneata faceai sfintzii de ocara, huleai imparatzii creshtini shi apostolii? dar zice CLD ca pentru ca nu veneratzi cum ar fi trebuit ci o hulitzi pe preasfanta nascatoare de Dumnezeu pentru Carea nu a dat Domnul pamantul spre distrugere, pentru ca nu o veneratzi mai mult decat pe mamele voastre care v-au nascut shi crescut, pentru aceea a zis ca nu vetzi intra in Rai... oricat o sa plangetzi pe la portzi candva caci ingerii lui antichrist va vetzi chema... deci daca antichrist e fiul pacatului dintr-o desfranata evreica, voi o sa fitzi sfintzishorii lui care o sa amagitzi pe oameni entuziasmand vazduhurile... asta daca nu cumva intre timp nu o sa va pocaitzi, dar sunt slabe shanse ca se vede de ce e in stare omul din toate timpurile, 500 de ani sau mai bine nu au fugit dinaintea Domnului ci au cautat sa-l infrunte pe Dumnezeu nerespectand pe copiii lui Avraam shi Sarra in mijlocul carora era Domnul iar apoi 2000 de ani i-au prigonit pe sfintzii lui Hristos- Dumnezeu pana chiar shi fiii lui Avraam shi Sarra dar acei prigonitori nu sunt fiii lui Dumnezeu, a lui Avraam shi Sarra ci ai tatalui minciunii... deci mi-e clar ca omul nu poate sa se pocaiasca... deci ceretzi mereu Harul shi Duhul pocaintzei ca altfel nicioshansa... nici pentru voi dar nici pentru noi fiindca ne credem vrednici... iar Domnul celor ce se socotesc vrednici shi se cred sfintzishori le sta impotriva... shi se milostiveshte doar de cei smeritzi, shi dreptatea aceea este ca se Milostiveshte de cine voieshte... dar binele shi bunatatea Sa o lasa shi peste cei rai... dar aceshtia cred mereu ca e meritul lor... cand colo se vor duce sarmanii spre dezastru, spre hau, spre hau de unde daca nu e cine sa se roage pentru tine, de acolo nu mai ai cum sa ieshi...

Last edited by vsovi; 07.10.2009 at 09:18:20.