Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 07.10.2009, 13:44:01
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marioad24 Vezi mesajul
de ce nu desfiintezi tu Biserica Ortodoxa? fa ceva; arunc-o in neant! si totodata si miliardele de suflete care s-au nascut si au trecut prin aceasta lume! ca va deranjeaza pe voi astia emancipatii! cand te vad cum afisezi politetea asta fortata imi vine sa mor. si tot timpul te contrazici. cu oricine; toti gresesc numai tu nu. cercetati intai sa vedeti daca gresim si daca gresim, spuneti unde; veniti voi sa ne invatati cum sa traim... de 1900 de ani existam in mijlocul furtunilor si nu am schimbat nimic din ce am primit. Noi il simtim pe Iisus Hristos, traim cu EL, chiar daca mai gresim. Si avem Farul de veghe care ne indreapta cand gresim, in mod subtil; asa zisi crestini, divizati in zeci, sute de culte, tot duc grija ortodocsilor si fiecare isi aroga intaietatea! dar sunt cazuti si ma intreb daca mai au vreo sansa. Unii care nu sunt partasi la cina lui Hristos, care nu gusta din trupul si sangele Lui tot dau sfaturi si se erijeaza in dumnezei... prin vorbele voastre va dati masura sufletului vostru fara sa va dati seama. atat de usor se vede starea voastra sufleteasca, ratacirea voastra... eu am fost incercat in multe feluri, am cercetat lumea pana am ajuns sa ma "stabilesc" definitiv in Biserica Ortodoxa. L-am simtit pe Iisus Hristos asa cum poate altii nu L-au simtit... Am fost ales de EL, asa cum spune: NU VOI M-ATI ALES PE MINE, CI EU V-AM ALES PE VOI. Dar cei care au sufletul inchis defileaza prin lume si fac galagie. Partea lor e deja pusa deoparte....
Stați liniștit că nu fac parte din Jihad să arunc în neant Biserica Ortodoxă, nu am nimic cu ea (de cand am renunțat la ea). Are cine s-o dinamiteze din interior. Ceea ce mă deranjează -si asta s-a văzut și din postarea anterioară- este când cineva pune pe seama Scripturii teorii străine (am folosit un eufemism) ce se vehiculează în această Biserică. Și nu e cazul să-i plângeți pe cei din afară că ce se va întâmpla cu suflețelul lor, aveți suficiente probleme interne...