Pai hai sa-ti spun Mirela de ce ma deranjaza personal batutul monezii pe greselile in limba romana.(si eu le fac si le-am facut si le voi face in ciuda la 25 de ani de scoala si a unui fluviu de carti citite.)Nu se poate sa nu fii auzit de legastenie. Asta-i o boala mult mai raspindita decit se crede si care poate fii mai evoluata sau mai putin si consta in incapacitatea bolnavului de a scrie corect.Intelectual el poate fi un geniu dar tot gresit scrie. Acum tine iti da tie voie sa judeci si sa osindesti pe un om ca-i bolnav? Desigur nu-s toti bolnavi ...dar se poate sa fie unul printre ei (sau mai multi care nici ei nu stiu de boala asta)si atunci iti faci pacate.TE mindresti ca esti sanatoasa?Nu-i meritul tau.Te mindresti ca ai cultura nici asta nu-i.
Eu sper sa nu te superi si sa raminem prieteni.Desigur puteam scrie pe MP toate acestea dar nu esti singura care face greseala de a judeca pe cei care scriu gresit si cred ca-i de ajutor pentru voi sa vedeti ca nu intotdeauna e rea voina la mijloc.:)
|