Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Pai Doamne fereste sa ajunga viu!!!...eu chiar la asta ma gandeam.
Multumesc pentru informatii. Stiam si eu de petele care se instaleaza, dar din ce am mai citit eu pe net se instaleaza si la cel care se afla in moarte clinica pentru ca inima isi inceteaza activitatea practic.
Ihmm, deci atunci cand exista dubii nu se recurge la autopsie timp de 24 de ore...insa din cate stiu eu perioada de 3 zile in care se lasa decedatul pana sa fie inmormantat, s-ar explica tocmai prin acest dubiu datorat pericolului mortii clinice :-?
Da, asa am citit si eu ca in momentul in care creierul isi inceteaza activitatea chiar si pe o perioada scurta exista pericolul ca persoana respectiva sa ramana o leguma.
Eu am mai scris la inceput ca am auzit de un caz in care " decedatul " in timp ce era condus cu alai spre cimitir s-a trezit si a facut ochii mari...acum nu mai stiu ce s-a intamplat cu el, in ce stare a ramas, dar mi se pare ciudat pentru faptul ca nu cred ca il duceau spre groapa la 5 ore dupa deces totusi :-?
De asemenea mi-a ramas mie in minte cazul interpretei Ileana Sararoiu, care atunci cand a fost dezgropata a creat rumoare prin faptul ca era intoarsa in sicriu ceea ce nu prea ar fi fost posibil in cazul in care ar fi fost decedata intr-adevar.
|
Nu stiu daca era cazul sa intervin chiar dar Ileana Sararoiu nu a patit asa ceva.Este fabulatie la nivel national. Jurnalul National a avut acum 1-2 ani un supliment si un CD dedicat ei in care a aratat clar ca nu a fost asa. De asemenea, intro emisdiune a lui Teo Trandafir (desi este fata formularea este in consecinta din cauza prenumelui)pe Pro-Tv de acum 2 ani a parut Maria Ciobanu care a confirmat si ea(au fost bune prietene)ca nu este adevarat. Eu am suplimentul Jurnalului National ,ca o confirmare in plus !
Deci este doar confabulatie nationala !