40% din populatia Italiei merge la vrajitoare, cunosc personal o multime de oameni care merg la un tip hermafrodit din orasul meu care face vraji, cineva mi-a cerut chiar mie busuioc de la Sfanta Parascheva si putina vata sfintita sa ii duca lui pentru a-i face farmece(bineinteles ca nu i-am dat si de atunci o ocolesc), am si eu o bunica, care toata transpira mergand pana la Biserica, si de vreme ce stie ca nu poate sta acolo ca nu se simte bine, nu mai merge deloc dar in schimb merge des la o tiganca vrajitoare (pana la care distanta este tripla fata de distanta pana la Biserica) ca nu se simte suficient de iubita de copiii ei. Atata timp cat selectezi bine informatiile si le strecori de superstitii trecandu-le prin sita spuselor Sfintilor Parinti si parintilor contemporani eu zic ca e bine sa crezi ca exista astfel de lucruri.
La urma urmei e plin pamantul de samani, vrajitori...