Citat:
În prealabil postat de condor
Apoi, veniti cu o sumedenie de exemple din Vechiul Testament. Pana la venirea Domnului Iisus Hristos, mijlocirea intre Dumnezeu si om era facuta de diferite persoane, care primeau inchinare in numele lui Dumnezeu. Dar, in Noul Testament se spune :"Este un singur Dumnezeu si un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Iisus Hristos."(1 Timotei 2:5).
Daca tot sunteti indragostiti de Vechiul Testament (ca sa folosesc o exprimare draga dvs), de ce nu respectati si procedura uciderii cu pietre? Probabil imi veti raspunde: "ai rabdare; vine si vremea aceea ereticule, sectare".
|
Ioan 14.6 "Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine."
Luca 11.23 "Cel ce nu este cu Mine este împotriva Mea; și cel ce nu adună cu Mine risipește."
1 Timotei 2.5 "unul este și Mijlocitorul între Dumnezeu și oameni: omul Hristos Iisus,"
Să vedem și:
Fapte 3.6 "Iar Petru a zis: Argint și aur nu am; dar ce am, aceea îți dau. În numele lui Iisus Hristos Nazarineanul, scoală-te și umblă!"
A făcut sf Petru minuni prin forțe proprii? Firește că nu, desi spune: "ce am iti dau". Tot prin Hristos lucrează și sfinții.
Fapte 16.18 "Iar Pavel mâniindu-se și întorcându-se, a zis duhului: În numele lui Iisus Hristos îți poruncesc să ieși din ea. Și în acel ceas a ieșit."
Fac sfinții minuni prin puterea lor ? Nu, ci tot prin Hristos au și ei puterea de a face minuni!
Fapte 19.12 “Încât și peste cei ce erau bolnavi se puneau ștergare sau șorțuri purtate de Pavel, și bolile se depărtau de ei, iar duhurile cele rele ieșeau din ei.”
SAU
Fapte 5.15 "Încât scoteau pe cei bolnavi în ulițe și-i puneau pe paturi și pe tărgi, ca venind Petru, măcar umbra lui să umbrească pe vreunul dintre ei."
CRESTINII STIAU FOARTE BINE CA APOSTOLII FAC MINUNI PRIN HRISTOS. DE CE TREBUIA SA MAI VINA SFINȚII APOSTOLI SA FACĂ MINUNI? DE CE NU LE ERA DE AJUNS INVOCAREA LUI HRISTOS?
vA TREBUI SA RASPUNDETI LA ACEASTA INTREBARE, DESI BIBLIA O FACE CLAR:
Psalmi 15.3 (sau 16.3 -biblia Cornilescu) “Prin sfinții care sunt pe pământul Lui, minunată a făcut Domnul toată voia întru ei”
SFINTI PE CARE SECTELE VOASTRE NU ÎI CINSTESC!!!