View Single Post
Vechi 08.10.2009, 00:51:27
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

143. Comentariu la Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 03-05-2009

--urmare--

Dumnezeul Pucioasei este capabil de iubire doar condiționat. Ca să poată El iubi, trebuie mai întâi să fie iubit de cei pe care vrea El să-i iubească, căci altfel El nu-i poate iubi. De asemenea, El nu-i iubește pe toți la fel, ci diferențiat, cu mare înțelepciune, cu măsură cerească: pe unii mai mult, iar pe alții mai puțin, și pe alții deloc, după cum știe El că le este lor de folos măsura iubirii Lui:
“O, fiilor veniți la izvor, luați din Duhul Meu, căci Duhul Meu este bun și face bine celor buni și celor răi. Fiți ochi și urechi la cuvântul Meu când vi-l dau ca să-l trăiți, și apoi bucurați-vă pentru Mine, nu pentru voi, căci duhul iubirii de sine are o șiretenie atât de subțire cât omul nu pricepe, și el cere în om pentru om, dar voi învățați de la Mine să vă bucurați pentru Mine și să Mă iubiți pe Mine, ca să pot Eu să vă iubesc pe voi, și nu voi să vă iubiți pe voi, iar iubirea Mea pentru voi are mare, mare înțelepciune pentru fiecare din voi, după cum vă este de folos pentru Mine, fiindcă om cu om nu seamănă, iar Eu am grijă să-i dau omului pe cele de folos lui cu Mine, și e bună măsura Mea, fiindcă sunt Cel Care îl văd pe om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)
“Cuvântul” de la Pucioasa afirmă apoi că lumea rea I-ar fi dat lui Iisus nu numai moartea pe cruce, ci și învierea, îndată după aceea:
“... prin lumea rea, care Te prigonea, căci nu dădea să Te cunoască, și pentru aceasta Ți-a dat răstignirea, și cu ea învierea apoi, căci Tu Te-ai ridicat cu slavă din mormânt,...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)
Liderii pucioși (alintați cu expresia “copiii din porți”) pregătesc evenimentul alegerii pentru preoție a doi dintre cei mai aleși “ucenici” ai lor (Emanuel și Mihai), care să-i ajute pe ei apoi în vestirea Noului Ierusalim pe pământ. Ei nu vor fi hirotoniți de către un episcop canonic, ci vor fi doar numiți “preoți” după rânduiala lui Melchisedec, iar numirea lor se va face prin gura liderilor pucioși, în numele Dumnezeului Pucioasei:
“... voi, copii din porți, să deosebiți între ucenici și pentru lucrul cel pentru Mine, și numai pentru el, căci voi sunteți sub greul cel pentru vestirea Mea peste pământ, iar grijile pentru poporul sfințit sunt multe, multe, tată, și vă lasă pe voi fără ucenici, fără ajutor pentru lucrul cel care rămâne, cel care nu se va lua de la voi și de la poporul Meu. O, e mare, mare nevoie de vestire a Mea peste pământ, tată. Vin sfinții din cer cu Mine și mărturisesc pe pământ la masa cuvântului Meu de la voi, iar cei de azi ucenici ai Mei, care se aleg să facă lucrul mărturisirii venirii Mele, trebuie să fie numiți de Mine prin voi, și nu fără de trimitere să facă ei lucrarea aceasta, ci după Mine să lucreze ei, și după cum Eu cuvintez. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)
“Cuvântul de la Pucioasa” proorocește că avioanele și rachetele făcute de om se vor întoarce în curând împotriva lui ca niște arme dușmane, căci Dumnezeul Pucioasei îl pedepsește pe om ca un judecător blând, și de aceea bucuria omului se va preface în plâns:
“...că te-ai suit apoi și în văzduh cu toate făcăturile tale cele spre slujirea ta, și care se vor năpusti ca niște arme dușmane curând, curând împotriva ta, căci tu spui: „Am de toate, și sufletul meu se desfată“.O, bucuria omului se preface în plâns la capătul ei, căci omul se bucură fără Dumnezeu pe pământ, și e nălucă bucuria omului, nălucă fără de trup în trupul omului. O, voiesc să fiu judecător blând cu omul, cu cel ce Mi-a luat dreptul și casa și locul de sub ea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)
Se lansează apoi cu nonșalanță o nouă erezie pucioasă: Fiul purcede de la Tatăl:
“– În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine”( 3 mai 2009)” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 3 mai 2009)