Heaven are dreptate, este bine sa ai un canon sa te rogi cat poti de mult si sa multumesti lui Dumnezeu pentru toate, dar nu e bine sa suspectezi pe nimeni pentru a nu cadea in ispita de a-l judeca. Trebuie sa-ti fie mila de slabiciunea si necredinta acestor oameni si sa te rogi pentru ei, caci judecandu-i le asezi pe umeri o povara si mai mare.
Cunosc pe cineva care punea problema exact ca tine si apoi peste cativa ani cand am vorbit din nou ajunsese sa suspecteze pe toata lumea, a cazut intr-o mandrie extrema incat chiar spunea: " deja eu le cunosc pe vrajitoare, si cand sunt in biserica le recunosc si le simt". Trebuie sa ne tinem mintea in iad si sa nu deznadajduim, dar in iadul smereniei.
Este bine, spun eu, sa le spui oamenilor ce ti s-a intamplat deoarece unora li se intampla lucruri ciudate si nu isi dau seama din ce cauza.